Prolumo 120W Bar Combo E-godkendt - LED lysbar, dual positionslys

Prolumo 120W Bar Combo E-godkendt - LED lysbar, dual positionslys

Prolumo 120W Bar Combo E-godkendt - LED lysbar, dual positionslys

Prolumo COMBO er E-godkendte dobbeltrækkede LED lysbarer med dual / dobbelt indbygget LED positionslys, der lyser i bunden af baren i "neon-effekt". Det giver dig mulighed for at skifte mellem hvidt og gult posionslys ved en hver lejlighed, så det passer lige præcis til dit køretøj. 

  • Den har et yderst langt og skarpt fjernlys. 
  • Lygten er E-godkendt og
    med mulighed for IKKE E-godkendt (Off-road / boost) fjernlys.

36 cm E-godkendt lys: 3120 effektive lumen
36 cm Off-road / boost lys: 6545 efektive lumen

Off-road lyset tændes ved at tænde lygten i 2 sekunder, derefter tænder og slukker lyset 3 gange inden for 5 sekunder. Herefter vil den lyse med off-road lyset. For at gå tilbage til det E-godkendte lys, sluk lys i 5 sekunder og gentag overstående.
Lygten / lygterne husker sidste indstillingen, så du ikke behøver at  installere den fra ny hver gang.

Frontglasset er produceret i et ridsefast og uknuseligt glas, og lygtehuset er lavet i pulverlakeret aluminium for at opnå et slank design og god køling til dioderne.

De medfølgende beslag er produceret i rustfrit stål.

Lygterne leveres med et DT Deutsch-stik med tilhørende modpart, der gør installationen meget enkel.

  • Sort: Stel / -
  • Rød: Fjernlys
  • Hvid: Hvidt positionslys
  • Gul: Gult positionslys


Effektiv LED lysbar til køretøjer

Prolumo 120W Bar Combo E-godkendt LED lysbar er det ideelle valg for dig, der ønsker en kraftig og pålidelig lyskilde til dit køretøj. Med en effekt på 120W, kan denne lysbar levere en imponerende lysstyrke på hele 10080 lumens. Dette sikrer, at vejen foran dig oplyses klart og tydeligt, hvilket er essentielt for sikker kørsel både dag og nat.

Denne LED lysbar er designet til at fungere ved en spænding på 10-30V, hvilket gør den velegnet til brug på både personbiler, lastbiler, traktorer og andre køretøjer. Med LED-teknologien sikres en lang levetid på op til 50.000 timer, samtidig med at faldet i lysstyrke er minimalt. Dette betyder, at du kan nyde godt af den kraftige belysning i lang tid fremover.

Det kompakte design på 357 x 70 x 67 mm gør denne lysbar nem at montere på forskellige steder på dit køretøj. Den er IP68-certificeret, hvilket betyder at den er vandtæt og kan tåle at ligge under vand i op til en meters dybde. Dette gør den ideel til brug under alle vejrforhold og terrænforhold.

Med en integreret lyskilde og en profesionel og driftsikker driver, kan du være sikker på at få en pålidelig og effektiv lyskilde til dine kørselsbehov. Den gode køling sikrer desuden en god varmehåndtering, hvilket er med til at forlænge produktets levetid.

Uanset om du har brug for ekstra lys til offroad-kørsel, arbejdsopgaver eller for at øge sikkerheden på vejen, så er Prolumo 120W Bar Combo LED lysbar det perfekte valg for dig. Med dual positionslys funktionen kan du selv justere lyskeglen efter dine behov og præferencer.

22020 (prolumo.120w.36cm)

Produkt data


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
DæmpbarNej
Lysstyrke10080 lumens
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde70 mm.
Bredde357 mm.
Dybde67 mm.
MaterialeAluminium+PC
Forbruk og spenning
Spænding10-30V
Forbrug120 W