Prolumo 105W Bar Slim E-godkendt - LED lysbar, dual positionslys

Prolumo 105W Bar Slim E-godkendt - LED lysbar, dual positionslys

Prolumo 105W Bar Slim E-godkendt - LED lysbar, dual positionslys

Prolumo SLIM er E-godkendte flade LED lysbarer med dual / dobbelt indbygget LED positionslys, der lyser i bunden af baren i "neon-effekt". Det giver dig mulighed for at skifte mellem hvidt og gult posionslys ved en hver lejlighed, så det passer lige præcis til dit køretøj.

  • Den har et yderst langt og skarpt fjernlys. 
  • Lygten er E-godkendt og
    med mulighed for IKKE E-godkendt (Off-road / boost) fjernlys.

52 cm E-godkendt lys: 3730 effektive lumen
52 cm Off-road / boost lys: 6332 efektive lumen

Off-road lyset tændes ved at tænde lygten i 2 sekunder, derefter tænder og slukker lyset 3 gange inden for 5 sekunder. Herefter vil den lyse med off-road lyset. For at gå tilbage til det E-godkendte lys, sluk lys i 5 sekunder og gentag overstående.
Lygten / lygterne husker sidste indstillingen, så du ikke behøver at  installere den fra ny hver gang.

Frontglasset er produceret i et ridsefast og uknuseligt glas, og lygtehuset er lavet i pulverlakeret aluminium for at opnå et slank design og god køling til dioderne.

De medfølgende beslag er produceret i rustfrit stål.

Lygterne leveres med et DT Deutsch-stik med tilhørende modpart, der gør installationen meget enkel.

  • Sort: Stel / -
  • Rød: Fjernlys
  • Hvid: Hvidt positionslys
  • Gul: Gult positionslys


Prolumo 105W Bar Slim E-godkendt LED Lysbar

Maximer din belysning og sikkerhed med den Prolumo 105W Bar Slim LED lysbar, der er designet til at opfylde kravene til både professionelle og entusiaster. Dette produkt er ikke kun kraftfuldt, men også alsidigt og pålideligt.

Effektivitet og Lysstyrke

  • Med en effekt på 105W, leverer denne lysbar en imponerende lysstyrke på 8820 lumens.
  • Lysbaren benytter sig af den højeste kvalitet LED, hvilket sikrer en driftsperiode på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Integrationen af en professionel og driftssikker driver sammen med et effektivt kølesystem garanterer en lang levetid for hele produktet, hvilket gør den ideel til varige og krævende opgaver.

Design og Mål

  • Dimensionerne på 522 x 40 x 54 mm gør denne lysbar slank og let at installere, samtidig med at den tilbyder fremragende belysning uden at optage for meget plads.

Det smalle design kombineres med dual positionslys funktionalitet, hvilket giver en fleksibel anvendelse og tilpasning til forskellige køretøjsmodeller.

Strømforsyning

  • Prolumo lysbaren kan tilsluttes til en forsyning på 10-30V, hvilket giver den fleksibilitet til at passe til en lang række køretøjer og applikationer.

Pålidelighed og Holdbarhed

  • Produktet er IP68-certificeret, hvilket betyder, at det er vandtæt og kan ligge under vand i op til 1 meters dybde. Denne robusthed gør lysbaren holdbar under hårde vejrforhold.
  • Den integrerede lyskilde sikrer problemfri drift uden behov for hyppige udskiftninger eller vedligeholdelse.

Uanset om du kører off-road, arbejder på en byggeplads eller blot har brug for ekstra lys på din vej, leverer Prolumo 105W Bar Slim LED lysbar effektiv belysning, fleksibilitet i anvendelse, og en pålidelig ydeevne, der møder dine belysningsbehov perfekt.

22019 (prolumo.105w.52cm)

Produkt data


Lys
KulørKold hvid
Kold hvid kulør5700K
DæmpbarNej
Lysstyrke8820 lumens
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde40 mm.
Bredde522 mm.
Dybde54 mm.
MaterialeAluminium+PC
Forbruk og spenning
Spænding10-30V
Forbrug105 W