LEDlife Unni68 møbelspot - Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, mat hvid, 12V DC

LEDlife Unni68 møbelspot - Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, mat hvid, 12V DC ledlife

LEDlife Unni68 møbelspot - Hul: Ø5,6 cm, Mål: Ø6,8 cm, RA95, mat hvid, 12V DC

Smart praktisk møbelspot i mat hvid farve. 
Tilsluttes 12V DC.
2 meter ledning medfølger.

Varm kulør er 3000K

Ekstra varm kulør er 2700K


Super nem at forbinde til LEDlife Unni68 dæmpbar driver.



LEDlife Unni68 Møbelspot

Oplev en ny standard inden for energibesparende og kvalitetsbelysning med dette elegante LED-møbelspot. Designet til diskret og effektiv integration i dit hjem eller arbejdsområde, kombinerer dette spot både stil og funktionalitet.

  • Energieffektivitet: Dette spot bruger en 3W LED, der kan erstatte traditionelle 25W pærer, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Flot belysning: Med en lysstyrke på 280 lumens og en spredningsvinkel på 60 grader, opnår du en bred og jævn belysning, der er perfekt til mange forskellige anvendelser.
  • Lyskvalitet i top: Det har en imponerende RA værdi på 95-99, hvilket sikrer et sprudlende og naturligt lysbillede, der præcist fremhæver alle farver - ideelt for enhver, der værdsætter perfekt farvegengivelse.
  • Lang levetid: LED'en er af højeste kvalitet, hvilket muliggør op til 30.000 timers drift med minimalt fald i lysstyrke.
  • Fleksibilitet i lystemperatur: Vælg mellem varm hvid (3000K) for en behagelig atmosfære, eller ekstra varm hvid (2700K), som giver et lys svarende til gammeldags glødetrådspærer.
  • Dæmpningsmuligheder: Spotten er dæmpbar, hvilket giver dig større kontrol over lyset og muligheden for at skabe den perfekte stemning.
  • IP54 klassificeret: IP54 gør, at produktet tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket giver mulighed for brug i områder, hvor der er lidt fugtighed.

Møbelspottet måler Ø68 mm i diameter og kræver en hulstørrelse på 56 mm. Det arbejder med 12V DC tilslutning, hvilket gør det ideelt til både boliger og erhverv, hvor sikker og pålidelig belysning er påkrævet.

Den mat hvide finish sikrer, at spottet passer perfekt ind i enhver indretning, uden at tiltrække uønsket opmærksomhed, mens den professionelle driver og kølesystemet sikrer lang levetid og stabil ydeevne.

LEDlife Unni68 møbelspot er den perfekte løsning for dem, der søger energieffektiv, høj kvalitetsbelysning, der problemfrit passer ind i ethvert miljø.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Populære tilkøb:
- LEDlife Unni68 dæmpbar strømforsyning - Passer til alle LEDlife møbelspots

3656 (LL.Unni68.WH.12V.ww)

  • Varm
  • Ekstra varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2700K
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke280 lumens
Spredning60 grader
RA>= 95
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensjoner
Højde14,7 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding12V
Forbrug3 W
Erstat25 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.