3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Sort, inkl. dæmpbar strømforsyning

3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Sort, inkl. dæmpbar strømforsyning ledlife

3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Sort, inkl. dæmpbar strømforsyning

Skab en hyggelig og funktionel belysning med LEDlife Reco68 møbelspot til indbygning.

Med dette sæt får du 3 stk. Reco68 møbelspots i sort, samt en dæmpbar 30W strømforsyning, med plads til 10 møbelspots. 

De små og praktiske spots tilsluttes let den dæmpbar strømforsyningen og strømforsyningen tilsluttes standard 230V. Hvert møbelspot har en 2 meter ledning med dupont stik.


  • Perfekt til belysning i køkkenet, køkkenskabe eller reoler
  • Lavt energiforbrug på kun 2,5W per møbelspot
  • Kompakt design med en diameter på 6,8 cm, der passer til huller på Ø5,6 cm
  • Dæmpbar lys

Strømforsyningen har dimensionerne: 158x45.8x18.3mm og fylder derfor næsten ingenting. Strømforsyningen kan let skjules ovenpå overskabe mm.


Ønsker du flere Reco68 møbelspots kan de tilkøbes her: LEDlife Reco68 møbelspot

Dette sæt fås også uden dæmpbar strømforsyning: 3 stk. LEDlife Reco68 Møbelspot, inkl. strømforsyning



Effektiv og stilfuld belysning med LEDlife Reco68 møbelspot

LEDlife Reco68 møbelspot er en elegant og praktisk løsning til belysning af dine møbler eller andre områder i dit hjem eller kontor. Den sorte finish giver et moderne og stilfuldt udseende, der passer perfekt til de fleste indretningsstile. Med en effekt på 2,5W og tilslutning til en 12V forsyning, er denne møbelspot både energieffektiv og nem at installere.

Lysstyrken på 180 lumens og en spredning på 80 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, der bidrager til en behagelig belysning i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 giver et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en ægte måde. Dette gør spotlyset velegnet til de fleste behov, både i private hjem og kommercielle miljøer.

Det bedste ved dette produkt er, at det er dæmpbart, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede stemning i rummet. Med LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang og pålidelig drift på op til 50.000 timer, samtidig med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en lang levetid for hele produktet, så du kan nyde belysningen i mange år fremover.

Du har mulighed for at vælge mellem to kulører - Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til stunder af afslapning og hygge. Neutral hvid er ideel til effektivt arbejde, da lyset er neutralt uden blå eller gule toner, hvilket sikrer naturlige farver på de belyste emner.

Med dimensioner på 14 x Ø68 mm og en hulstørrelse på 56 mm, er denne møbelspot kompakt og nem at integrere i dit interiør. IP44 klassifikationen betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør den velegnet til badeværelser eller andre områder med høj luftfugtighed.

Mød behovene for effektiv belysning og stilfuldt design med LEDlife Reco68 møbelspot, der kombinerer funktionalitet, energieffektivitet og æstetik på en imponerende måde.


Husk at tilkøbe:
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Mat hvid, inkl. dæmpbar strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Børstet stål, inkl. dæmpbar strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Mat hvid, inkl. strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Børstet stål, inkl. strømforsyning
- 3 stk. LEDlife Reco68 møbelspot - Sort, inkl. strømforsyning

20087 (3xLL.Reco68.BL.dim)

  • Varm
  • Neutral
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa
Lysstyrke180 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde14 mm.
Diameter68 mm.
Hulstørrelse56 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding12V
Forbrug2,5 W
EnergimærkeG (A-G)