V-Tac firkantet havelampe - Sort, 80 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V

V-Tac firkantet havelampe - Sort, 80 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V v-tac

V-Tac firkantet havelampe - Sort, 80 cm, IP54, GU10 Fatning, uden lyskilde, 230V


Detaljeret beskrivelse:

Denne V-Tac firkantede havelampe i sort er et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til enhver udendørs rum. Med en højde på 80 cm passer den perfekt til haver, indkørsler, terrasser eller andre udendørs områder, hvor du har brug for belysning og æstetik.

Lampen har en GU10 fatning, hvilket betyder, at den er kompatibel med en række forskellige lyskilder op til 35W. Bemærk venligst, at lyskilden ikke er inkluderet, så du kan vælge en lyskilde, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Installationen er enkel og nem, da lampen blot skal tilsluttes en 230V forsyning. Den er fremstillet af høj kvalitet materialer, hvilket giver dig en lampe, der er holdbar og langtidsholdbar. Derudover kommer den med en 3 års producentgaranti, så du kan føle dig tryg ved dit køb.

Denne havelampe har dimensioner på 80 x 800 x 80 mm, hvilket giver den en slank og moderne udseende. Den er designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, da den har en IP54 klassifikation.

Med denne V-Tac firkantede havelampe kan du skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i din udendørs omgivelser, samtidig med at du får et pålideligt og praktisk belysningsløsning. Den sorte farve giver et elegant touch, der passer ind i enhver stil.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

19966 (VT-7615.black)

  • Sort
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
DæmpbarNej
Dimensjoner
FatningGU10
Højde800 mm.
Bredde80 mm.
Dybde80 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50/60Hz
ForbrugMax 35 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.