Outlet: LEDlife KAPPA11 LED pære - 11W, 230V, G8.5

Outlet: LEDlife KAPPA11 LED pære - 11W, 230V, G8.5 ledlife

Outlet: LEDlife KAPPA11 LED pære - 11W, 230V, G8.5

Kraftig dæmpbar G9 pære med COB LED.


Effektiv LED-belysning med høj lysstyrke og kvalitet

Den innovative LEDlife KAPPA11 LED pære er designet til at præstere på højeste niveau, mens den muliggør en energieffektiv belysningsløsning. Med en effekt på 11W er denne pære både økonomisk og kraftfuld, idet den let tilsluttes en 230V forsyning.

Lysstyrke og spredning

Oplev en imponerende lysstyrke på 1400 lumens, der kombineret med en spredning på 360 grader, sikrer en jævn fordeling af belysningen i alle retninger. Denne funktion gør pæren ideel til at opnå en ensartet belysning i både private og professionelle omgivelser.

Lyskvalitet og naturligt lys

Med en høj lyskvalitet vurderet til en RA værdi på 80-85 kan du forvente et naturligt lys, der gengiver farver på en smuk og autentisk måde. Denne kvalitet er generelt tilstrækkelig for de fleste belysningsbehov, hvad enten det er i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Lang levetid og holdbarhed

LEDlife KAPPA11 pæren er udstyret med LED af den højeste kvalitet, som garanterer en pålidelig drift på op til 50.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Takket være den professionelle og driftssikre driver kombineret med effektiv køling kan du forvente en lang levetid for hele produktet, hvilket minimerer vedligeholdelsesomkostninger og tid.

Valg af lysets kulør

For at imødekomme forskellige belysningsbehov tilbyder denne LED pære to forskellige kulørmuligheder:

  • Varm hvid (3000K) - Denne kulør skaber en behagelig og afslappende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem.
  • Neutral hvid (4000K) - Ideel til arbejdsmiljøer, da lyset mangler blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige og uforstyrrede.

Dimensioner og design

Med sine dimensioner på 107 x Ø26,5 mm er denne LED pære kompakt og i stand til at integreres problemfrit i et bredt udvalg af lamper og armaturer. Det smarte design sikrer nem installation og giver dig frihed til at udnytte dens belysningsegenskaber optimalt.

LEDlife KAPPA11 LED pæren er derfor en alsidig og bæredygtig belysningsløsning, der leverer exceptionel lysstyrke og kvalitet, samtidig med at den tilbyder en lang levetid og energieffektivitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

11700 (KAPPA11.G8.5)

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde107 mm.
Diameter26,5 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug11 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.