LEDlife KAPPA3 LED pære - 2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

LEDlife KAPPA3 LED pære - 2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4 ledlife

LEDlife KAPPA3 LED pære - 2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

G4 pære der passer til både 12V og 24V.

Samtidig kan den også virke med både AC og DC strøm på 12V.

På 24V må den kun forsynes med DC.

Kraftig dæmpbar G4 pære med COB LED.

Passer til G4 sokkel.



LEDlife KAPPA3 LED pære, 2W, kold hvid, dæmpbar, 12V/24V, G4

LEDlife KAPPA3 LED pæren er en energieffektiv og alsidig lyskilde, der er velegnet til forskellige belysningsbehov. Med en effekt på 2W og en G4 fatning kan den nemt installeres i forskellige lysarmaturer.

Tilslutningsmuligheder: Denne LED pære er designet til at blive tilsluttet til en 12V-24V strømforsyning. Det gør den ideel til brug i både køretøjer og boliger, hvor man ønsker fleksibilitet i strømforsyningen.

Imponerende lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 260 lumens og en spredning på 360 grader sikrer KAPPA3 en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet vil blive oplyst på en ensartet og behagelig måde, uden nogen form for mørke områder.

Høj lyskvalitet: KAPPA3 tilbyder en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Med denne høje lyskvalitet vil du kunne nyde en behagelig og realistisk belysning til langt de fleste behov.

Dæmpningsmuligheder: En stor fordel ved KAPPA3 er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette gør den velegnet til både praktisk belysning og stemningsbelysning.

Lang levetid og holdbarhed: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 50.000 timer, med minimal fald i lysstyrke. Dette betyder, at du kan nyde godt af produktet i mange år fremover, uden behov for hyppig udskiftning. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling kan der forventes en pålidelig og lang levetid for hele produktet.

Kompakte dimensioner: Med dimensionerne 16 x 48 mm er KAPPA3 en kompakt LED pære, der nemt kan installeres i forskellige typer armaturer. Den passer godt til både store og små rum, uden at tage op for meget plads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

3991 (KAPPA3.G4.cw.dim)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningG4
Højde48 mm.
Bredde16 mm.
Forbruk og spenning
Spænding12V-24V
Forbrug2 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.