HiluX S9 - RA95, Dæmpbar, 2700K, G4

HiluX S9 - RA95, Dæmpbar, 2700K, G4

HiluX S9 - RA95, Dæmpbar, 2700K, G4

Med vores nye LED stiftpærer får du den flotteste og mest præcise farvegengivelse. Med en Cri/Ra-værdi på over 95 er disse LED stiftpærer det perfekte valg til enhver form for belysning, hvor farver og detaljer skal gengives nøjagtigt og smukt.

Vores LED stiftpærer er designet med fokus på at skabe den bedst mulige belysning. Med avanceret teknologi og højkvalitets materialer sikrer vi, at vores LED stiftpærer leverer en fantastisk farvegengivelse, der får dine omgivelser til at skinne. Uanset om det er i hjemmet, på kontoret eller i detailbutikken, vil vores LED stiftpærer skabe den perfekte belysning.

Den høje Cri/Ra-værdi på over 95 betyder, at vores LED stiftpærer er i stand til at gengive farverne på en måde, der er tæt på naturligt dagslys. Dette gør dem ideelle til opgaver, hvor farvegengivelse er afgørende, såsom i kunstneriske sammenhænge, i makeup- eller frisørsaloner eller i detailbutikker, hvor farverne på varerne skal fremstå smukt og indbydende.

Vores LED stiftpærer er også energieffektive, hvilket betyder, at de ikke kun gir dig den bedste belysning, men også hjælper med at reducere energiforbruget. Dette gør dem til et miljøvenligt valg, der samtidig hjælper med at spare på strømregningen.

Udover den fremragende farvegengivelse og energieffektivitet er vores LED stiftpærer også designet til at have en lang levetid. Du kan derfor være sikker på, at du får glæde af din investering i lang tid fremover, uden at skulle bekymre dig om udskiftning af pærerne.

Med vores flotteste LED stiftpærer får du ikke kun den perfekte belysning med en fantastisk farvegengivelse, men du får også et holdbart og energieffektivt produkt, der vil give dig glæde i mange år fremover. Så invester i vores LED stiftpærer, og oplev forskellen i belysningen i dine omgivelser i dag.


Fremragende Belysning med Optimal Lysfordeling

For dem, der prioriterer kvalitet og brugervenlighed i belysning, er denne dæmpbare pære den perfekte løsning. Med en energibesparende effekt på 2,2W, integreret i en kompakt G4 fatning, er den skabt til at passe perfekt ind i moderne hjem på en diskret, men yderst effektiv måde.

Imponerende Lyskvalitet

En RA værdi på 95-99 sikrer, at lyset er både levende og naturligt, hvilket giver en smuk og præcis farvegengivelse. Dette gør den ideel til både hjemmet og professionelle omgivelser, hvor lyskvalitet er en prioritet. Den høje lyskvalitet får alle farver til at træde flot frem, hvilket er perfekt til kreative indendørs projekter eller udstillinger.

Fleksibel og Effektiv Lysstyring

Med en lysstyrke på 190 lumens og en imponerende spredning på 180 grader, sikrer denne lyskilde en jævn fordeling af lyset i ethvert rum. Det betyder, at du får et omfattende lysfelt uden skygger, hvilket gør den ideel til almen belysning. Evnen til at dæmpe lyset gør det nemt at justere atmosfæren til enhver lejlighed, fra hyggelige aftener til arbejdsdage.

Nem Installation og Brug

Designet til at tilsluttes en 12V forsyning, kombinerer denne pære effektivitet med nem installation. Med kompakte dimensioner på 29 x 7.2 x 36 x Ø29 mm, kan den let integreres i eksisterende belysningssystemer uden behov for omfattende ændringer.

Husk på Miljøet

Produktfunktioner:
  • Dæmpbar funktion for fleksibel lysstyring.
  • Kompakt og let installation med G4 fatning.
  • Høj lyskvalitet med RA værdi 95-99 for naturligt lys.
  • Energieffektiv drift med kun 2,2W.
  • 190 lumens lysstyrke med 180 graders spredning.

Bemærk, at produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor bør det primært anvendes i tørre indendørs miljøer.

Opgrader din belysning i dag med denne pære, hvor funktionalitet møder æstetik, for at skabe den perfekte lysoplevelse i dit hjem eller professionelle rum.

21926 (5714255000764)

Produkt data


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa
Lysstyrke190 lumens
Spredning180 grader
RA>= 95
Dimensjoner
FatningG4
Højde7.2 mm.
Bredde29 mm.
Dybde36 mm.
Diameter29 mm.
Forbruk og spenning
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC: 12V
Forbrug2,2 W
EnergimærkeG (A-G)