LEDlife 12W/m LED strip RA97 - 5m, 24V, IP20, 120 LED pr. meter

LEDlife 12W/m LED strip RA97 - 5m, 24V, IP20, 120 LED pr. meter ledlife

LEDlife 12W/m LED strip RA97 - 5m, 24V, IP20, 120 LED pr. meter

Oplev enestående belysning med LEDlife 12W/m LED strip RA97 - Din perfekte løsning til skarpe og levende farver i enhver indretning!

  • Fantastisk Farvegengivelse: Med en RA værdi på 97, får du en belysning, der præcist gengiver alle farver.
  • Tæt LED Placering: Med 120 LED'er pr. meter opnår du en ensartet og flot lysfordeling.
  • Indendørs Brug: IP20 klassifikation gør denne LED strip ideel til indendørs belysningsprojekter.

Kan klippes for hver 5 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen, så den nemt kan fastgøres på vandrette flader.
Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader.
Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned, så bør limen ligeledes suppleres.

24V


Oplev den ultimative belysningsløsning med denne avancerede LED-strip, der leverer både effektivitet og æstetik til dit hjem eller arbejdsplads. Denne LED-strip er designet til at imødekomme alle dine lysbehov med sin fremragende ydeevne og høje kvalitet.

Energiforbrug og Tilslutning

Med et forbrug på 12W/meter er denne LED-strip både energieffektiv og kraftfuld. Den tilsluttes let til en 24V forsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig lysoutput til alle dine belysningsprojekter.

Lysstyrke og Spredning

LED-strippen tilbyder en imponerende 1000 lumens/meter sammen med en bred lysforståelse på 120 grader. Denne kombination sikrer en jævn og omfattende belysning, der kan tilpasses både små og store rum.

Farvegengivelse og Kvalitet

Med en RA værdi på 95-99 oplever du enestående lyskvalitet, der leverer et levende og naturligt lys. Farver fremstår klare og autentiske, hvilket gør denne LED-strip ideel til selv de mest krævende situationer.

Dæmpbar og Tilpasbar

LED-strippen kan dæmpes, hvilket tillader justering af lysstyrken efter dine ønsker og behov. Skab den perfekte atmosfære, uanset om det er til afslapning eller koncentration.

Kulørvalg

  • Varm hvid (3000K): Skab en indbydende og hyggelig atmosfære med et varmt lys, der fremmer afslapning og komfort.
  • Neutral hvid (4000K): Ideel til arbejdsområder, da denne lyskulør giver et klart lys uden blå eller gule toner, hvilket gør det nemt at fokusere og arbejde effektivt.

Design og Installation

Med en slank 8 mm bredde er LED-strippen diskret og nem at integrere i forskellige omgivelser. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand, så den er bedst egnet til indendørs brug.

Giv dine rum et løft med denne LEDlife LED-strip og nyd et lys, der er både funktionelt og stilfuldt. Fra hjemmets komfort til et professionelt miljø, vil denne LED-strip tilfredsstille alle dine belysningsbehov med imponerende kvalitet og alsidighed.

19959 (LL.IP20.2835.120.24V.RA97.5m)

  • Varm
  • Neutral
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarJa
Lysstyrke1000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 97
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
FatningLED Strip
Bredde8 mm.
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug12 W
EnergimærkeF (A-G)