Orange 10W/m LED strip - 5m, 120 LED pr. meter, 24V, IP65

Orange 10W/m LED strip - 5m, 120 LED pr. meter, 24V, IP65

Orange 10W/m LED strip - 5m, 120 LED pr. meter, 24V, IP65

Skab en stemningsfuld belysning med denne orange 10W/m LED strip på 5 meter, der har en klarere farve end RGB. 

Produktet er designet til at kunne klippes for hver 5 cm, så du kan tilpasse det præcist til dine behov. 

  • Kan klippes for hver 5 cm for nem tilpasning
  • Klarere farve end traditionelle RGB LED strips
  • Driftsspænding på 24V for effektiv og sikker brug

Pris for 5 meter.
LED strip i super kvalitet.  

Strippen er IP65 stænkttæt på forsiden. 

LED-strippen lyser i den valgte farve. (ikke RGB)
Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres. 

Benytter 24V - Strømforsyning købes separat.
LED-strippen kan dæmpes.  


Uddybende beskrivelse af Orange 10W/m LED strip

Orange 10W/m LED strip er en højtydende LED-stripe, der er designet til at give en kraftig og jævn belysning over en længere strækning. Med en effekt på 10W pr. meter er denne LED-strip ideel til både indendørs og udendørs anvendelse, hvor der er behov for en lysstærk og energieffektiv belysning.

Denne LED-stripe har en imponerende spredning på 120 grader, hvilket bidrager til en ensartet og blændfri belysning uden synlige hotspots eller mørke områder. Dette gør den velegnet til en bred vifte af anvendelser, herunder belysning af facader, haver, gangstier og meget mere.

En af fordelene ved denne LED-strip er, at den kan tilsluttes til en 24V strømforsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig effekt uden risiko for overophedning eller overbelastning. Derudover kan denne LED-strip dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den perfekte stemning i ethvert rum eller udendørs område.

Med dimensionerne 8 x 3 mm er denne LED-strip tynd og diskret, hvilket gør den nem at montere på forskellige overflader og i forskellige applikationer. Desuden er den IP65 klassificeret, hvilket betyder, at den er beskyttet mod vandstænk og regn, og derfor kan den trygt bruges udendørs i fugtige omgivelser.

Samlet set er Orange 10W/m LED-strip en alsidig og effektiv belysningsløsning, der kombinerer høj ydeevne med holdbarhed og pålidelighed. Uanset om du vil skabe stemningsfuld belysning i din have, oplyse gangstier eller fremhæve arkitektoniske detaljer, så er denne LED-strip et ideelt valg.

19956 (IP65.3528-120.24V.orange)

  • Orange

Produkt data


Lys
KulørOrange
DæmpbarJa
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde3 mm.
Bredde8 mm.
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug10 W