LEDlife MEGA54 LED pære - 54W, dæmpbar, til Koglen, varm hvid, IP64 vandtæt, E40

LEDlife MEGA54 LED pære - 54W, dæmpbar, til Koglen, varm hvid, IP64 vandtæt, E40 ledlife

LEDlife MEGA54 LED pære - 54W, dæmpbar, til Koglen, varm hvid, IP64 vandtæt, E40

Perfekt til store PH lamper og Koglen, samt udendørsbelysning som gadelamper m.v.

Vi anbefaler at måle lampen, for at sikre at der er plads til pæren.

Giver god lysfordeling med LED hele vejen rundt og på toppen.

Mat glas.

 


LEDlife MEGA54 LED Pære - Kraftfuld og Effektiv Belysning

Oplev fremragende belysning med den imponerende 54W LEDlife MEGA54 pære, designet til at erstatte traditionelle 550W pærer. Med sin E40 fatning og kompakte dimensioner på 274 x Ø93 mm er denne pære ideel til installation i både private og kommercielle miljøer.

Energibesparende og Langtidsholdbar

Det, der gør denne LED pære bemærkelsesværdig, er dens evne til at levere en kraftig lysstyrke på 6500 lumens, mens den kun bruger 54W. Dette gør den ikke kun energieffektiv, men også økonomisk i drift. Forbrugere kan forvente en utrolig lang levetid på op til 50.000 timer, hvilket sikrer minimal vedligeholdelse og udskiftningsbehov.

Høj Kvalitet og Naturlig Belysning

Med en imponerende RA værdi på 80-85, leverer denne LED pære en belysning af høj kvalitet, der klart og naturligt viser farver, hvilket er vigtigt for en behagelig visuel oplevelse. Den høje farvegengivelse er tilstrækkelig til langt de fleste behov, fra hjemmets stuer til professionelt brug i forretningskontekster.

Dæmpbar Funktion for Fleksibilitet

Denne pære er også dæmpbar, hvilket betyder, at du kan justere lysstyrken for at skabe den rette atmosfære i rummet. Uanset om det er til reading eller afslapning, giver denne funktion dig friheden til at vælge den perfekte lysstyrke.

Vælg Din Foretrukne Lyskulør

LEDlife MEGA54 tilbyder to muligheder for lysets kulør:

  • Varm hvid (3000K) - For en behagelig og afstressende atmosfære, ideel til hyggelige omgivelser hvor afslapning er i fokus.
  • Ekstra varm hvid (2700K) - For et ekstra hyggeligt og varmt lys, der efterligner de klassiske glødetrådspærer og bringer en nostalgisk stemning ind i rummet.

Perfekt til Udendørs Brug

Dette produkt er klassificeret med IP64 vandtæthed, hvilket gør det velegnet til brug i udendørsmiljøer, hvor det er udsat for både støv og vand. Du kan trygt anvende det i f.eks. haver eller på terrasser, uden bekymringer for vejrpåvirkninger.

Samlet set er LEDlife MEGA54 LED pære en solid investering i moderne belysningsteknologi. Dens kombination af lysstyrke, kvalitet og justerbarhed giver en altomfattende løsning til dine belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

2718 (LL.MEGA54.E40.frost)

  • Varm
  • Ekstra varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Ekstra varm hvid kulør2700K
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke6500 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningE40
Højde274 mm.
Diameter93 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug54 W
Erstat550 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.