Lampefatning & roset, Designer - Grøn-Bronze, 150cm ledning, E27

Lampefatning & roset, Designer - Grøn-Bronze, 150cm ledning, E27

Lampefatning & roset, Designer - Grøn-Bronze, 150cm ledning, E27

Klassisk og flot lampefatning, som passer perfekt til vores kæmpe dekorationspærer.
Pære medfølger ikke.
Nem at montere.


Unik lampefatning med æstetisk design

Tilfør elegance og karakter til dit hjem med denne Grøn-Bronze lampefatning og roset, som bringer en moderne touch til enhver indretningsstil. Den lange 150 cm ledning giver fleksibilitet til at installere din lampe i ønsket højde, hvilket gør det ideelt til både spisebordet, stuen eller entreen.

Kvalitet og funktionalitet

Denne lampefatning er udstyret med en E27 stor fatning, hvilket betyder, at den er kompatibel med et bredt udvalg af almindelige lyspærer. Bemærk, at lyskilden ikke er inkluderet, hvilket gør det muligt for dig at vælge den pære, der bedst opfylder dine behov for lysstyrke og energiforbrug.

  • Dimensioner: 50 x 900 x 90 mm
  • Designet til at maksimere stil og anvendelighed
  • Perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik

Energibesparende og let at installere

Lampefatningen kan modstå en maksimal effekt på 60W og er designet til at tilsluttes en 230V forsyning. Dette gør det til en energieffektiv løsning, der ikke går på kompromis med lyskvaliteten. Installation er let og hurtig, så du kan nyde dit nye lyssetup uden besvær.

Fleksibilitet i anvendelse

Den Grøn-Bronze finish tilføjer et subtilt, men sofistikeret touch til rummet. Den lange ledning gør det muligt at justere lampens placering, hvilket sikrer den optimale belysning, uanset hvor den anvendes. Denne lampefatning er perfekt til både moderne og klassiske hjem, samt kommercielle miljøer.

Et perfekt valg for stilbevidste forbrugere

Med fokus på både design og funktionalitet, henvender denne lampefatning sig til dem, der ønsker mere end bare en lyskilde. Den tilbyder en udsøgt kombination af stil og stabilitet, hvilket gør den til et populært valg for enhver indretning.

11969 (retro.holder.green-bronze)

Produkt data


Lys
Dimensjoner
FatningE27
Højde900 mm.
Bredde50 mm.
Dybde90 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V
ForbrugMax. 60 W