LEDlife TEGA12 LED pære - 12W, klart glas, 360°, E27 fatning

LEDlife TEGA12 LED pære - 12W, klart glas, 360°, E27 fatning ledlife

LEDlife TEGA12 LED pære - 12W, klart glas, 360°, E27 fatning


Energieffektiv og alsidig LED pære

Oplev den nyeste inden for LED-teknologi med denne kraftfulde 12W LED pære, som er ideel til både hjemmet og professionelle miljøer. Med en stor E27 fatning sikrer denne pære, at du problemfrit kan udskifte traditionelle glødepærer med en bæredygtig løsning.

Optimal lysspredning og kvalitet

Med en lysstyrke på 1560 lumens sikrer denne LED pære rigelig belysning til alle rum. Den høje spredning på 360 grader garanterer en jævn fordeling af lyset, hvilket eliminerer skyggefulde områder og skaber en lys og indbydende atmosfære.

Lyskvaliteten understøttes af en RA værdi mellem 80-85, hvilket giver et naturligt lys, der viser farverne i dit rum på en ægte og smuk måde. Uanset om det er til kontor, stue eller køkken, vil denne pære sikre, at alle farver fremstår korrekte og klare.

Lang levetid og holdbar konstruktion

Ved at anvende LED teknologi af højeste kvalitet kan du forvente en driftstid på op til 50.000 timer, hvilket sikrer en langsigtet og pålidelig belysningsløsning. Den er udstyret med en professionel driver og solid køling, der minimerer lysstyrkefald og garanterer en stabil ydeevne.

Vælg den rette lysfarve

  • Varm hvid (3000K): Skab en hyggelig og afslappende atmosfære med denne behagelige lysfarve. Perfekt til stuer og soveværelser, hvor komfort er i højsædet.
  • Neutral hvid (4000K): Ideel til arbejdsområder, hvor effektivt og klart lys er nødvendigt. Denne farvetone er fri for blå eller gule undertoner, hvilket resulterer i farver, der ser naturlige og klare ud.

Specifikationer

Med dimensionerne 160 x Ø48 mm, er denne pære designet til at passe i en lang række lysarmaturer. Tilslutning til 230V forsyning sikrer, at den nemt kan integreres i de fleste elektriske systemer.

Samlet set giver LEDlife TEGA12 LED pæren ikke kun exceptionel belysning, men også en energibesparende og langvarig løsning, der passer til en bred vifte af belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

6930 (LL.TEGA12.E27)

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1560 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningE27
Højde160 mm.
Diameter48 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug12 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.