LEDlife Avlslampe 50W LED - Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti

LEDlife Avlslampe 50W LED - Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti ledlife

LEDlife Avlslampe 50W LED - Til BSF / soldaterfluer æglægning, IP65, 3 års garanti

LEDlife Avlslampe 50W LED - Til BSF / soldaterfluers æglægning.
Specielt spectrum, der giver det højest mulige afkom.

Vi kan levere i mange modeller og styrker.


Data om produktet:

Effekt: 50W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Spredning: Har en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Garanti: Med 3 års producentgaranti.

Driftstid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet, sikres lang og sikker drift op til 50.000 timer, med minimalt fald i lysstyrke. Kombineret med en professionel og driftssikker driver og god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Dimensioner: 320 x 125 x 85 mm.

IP-rating: IP65 - Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn.

Lyskilde: Med integreret lyskilde.

Denne LEDlife Avlslampe er specielt designet til at bekæmpe BSF (Black Soldier Fly) og soldaterfluer ved at tiltrække og tiltrække deres æglægning. Lampen har en effekt på 50W og tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Med sin høje spredning på 120 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset, hvilket er vigtigt for at tiltrække insekterne.LEDlife Avlslampen er designet til at holde i lang tid. Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres en lang og sikker driftstid på op til 50.000 timer, samtidig med minimalt fald i lysstyrken. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling betyder, at man kan forvente en lang levetid for hele produktet. Derfor er der også inkluderet 3 års producentgaranti på lampen.Med dimensionerne på 320 x 125 x 85 mm er LEDlife Avlslampen kompakt og passer godt til forskellige avlsområder. Lampen har IP65-rating, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs uden problemer. Den tåler både vandstænk og regn, så den kan placeres udenfor og fungere effektivt.En anden fordel ved LEDlife Avlslampen er, at den kommer med en integreret lyskilde. Dette gør det nemt at installere og bruge lampen uden ekstra besvær.Kort sagt er LEDlife Avlslampen et pålideligt og effektivt valg til at bekæmpe BSF og soldaterfluer. Med dens høje kvalitets LED og langvarige driftstid er den ideel til landbrugs- og avlsformål.Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

4196 (LL.BSF.TL.50W)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
KulørHvid/blå
DæmpbarNej
Spredning120 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde125 mm.
Bredde320 mm.
Dybde85 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval180-305V,50/60Hz
Forbrug50 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.