5W Smart Home LED pære - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

5W Smart Home LED pære - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

5W Smart Home LED pære - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, A60, E27

Denne 5W Smart Home LED pære med E27 stor fatning er konstrueret til at give en lysstyrke på 560 lumens og en høj spredning på 220 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Farverne vises ægte og flot på grund af den høje lyskvalitet, som er på 80-85 RA, hvilket er tilstrækkeligt til langt de flestes behov. Pæren er dæmpbar via Smart Home, men kan ikke dæmpes via en vægdæmper.

Den har dimensioner på 105 x Ø60 mm og er IP20-ikke modstandsdygtig over for vand.

Den er kompatibel med 230V.


Velkommen til fremtidens belysning

Den innovative 5W Smart Home LED pære er det ideelle valg for dem, der ønsker at opgradere deres lysstyringssystem til en smartere og mere effektiv løsning. Denne pære kombinerer moderne teknologi med enkelhed og funktionalitet, hvilket gør den til en uundværlig tilføjelse i ethvert hjem.

Fungerer perfekt med smarte systemer

Med mulighed for integration i Tuya/Smart Life systemet, kan du nemt styre belysningen via din smartphone. For ekstra bekvemmelighed er pæren kompatibel med både Google Home og Amazon Alexa, hvilket giver mulighed for stemmestyring og fjernadgang, hvor som helst og når som helst.

Imponerende lyskvalitet

Med en lysstyrke på 560 lumens og en høj spredning på 220 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lys i hele rummet. Oplev naturligt lys takket være dens RA værdi på 80-85, der garanterer, at alle farver vises flot og ægte, hvilket er tilstrækkeligt til langt de flestes behov.

Energieffektiv og praktisk

Designet med en E27 stor fatning, anvender denne pære en beskeden 5W, hvilket gør den til et energibesparende valg for enhver husstand. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installation og drift så problemfri som muligt.

Fleksibilitet og kontrol

Pæren er dæmpbar via Smart Home applikationer, så du kan justere lysniveauet efter stemningen i rummet. Dog er det vigtigt at bemærke, at dæmpning ikke er mulig med traditionelle vægdæmpere.

  • Dimensioner: 105 x Ø60 mm
  • IP20 klassificering: Vær opmærksom på, at den ikke er vandtæt

En pålidelig lyskilde til moderne hjem

Uanset om det er en hyggelig aften i stuen eller praktisk belysning i arbejdshjørnet, er denne LED pære et pålideligt valg, der passer til alle situationer. Investér i denne smarte LED pære for at bringe både komfort og teknologi ind i dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

6077 (sp.6077)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Produkt data


Lys
DæmpbarJa, Smart Home
Lysstyrke560 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensjoner
FatningE27
Højde105 mm.
Diameter60 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug5 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.