Outlet: V-Tac væglampe med op/ned lys - IP44 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde

Outlet: V-Tac væglampe med op/ned lys - IP44 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde v-tac

Outlet: V-Tac væglampe med op/ned lys - IP44 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde

Væglampe i høj kvalitet.

Giver et flot lys op/ned på væggen.

Passer til GU10 spots.


Stilfuld Udendørsbelysning til Dit Hjem

Opgrader dit udeareal med denne moderne V-Tac væglampe, der er specielt designet til at give både op- og nedadgående lys. Perfekt til at skabe en indbydende atmosfære omkring dit hjem, denne væglampe tilbyder en elegant løsning til dine udendørs belysningsbehov.

Design og Funktionalitet

  • Dimensioner: Med sine kompakte mål på 92 x 150 x 68 mm kan denne væglampe let integreres i forskellige udendørs miljøer uden at optage for meget plads.
  • Materiale: Fremstillet i høj kvalitet, sikrer denne væglampe holdbarhed og langvarig præstation.
  • Lystype: Udstyret til GU10 fatning, hvilket giver dig frihed til at vælge den ønskede lyskilde, der passer bedst til dit belysningskoncept.
  • Beskyttelse: Med en IP44 klassificering er lampen modstandsdygtig over for fugtig luft og stænk af vand, hvilket gør den ideel til udendørs brug, selv i udfordrende vejrforhold.

Nem Installation og Anvendelse

V-Tac væglampen er designet med brugervenlighed for øje og tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Monteringen kræver minimal indsats, hvilket betyder, at du hurtigt kan nyde lyset fra dit nye belysningsarmatur.

Skab Den Rette Atmosfære

Med muligheden for både opad- og nedadgående belysning giver lampen dig mulighed for at skabe unikke lyseffekter, som kan forbedre skønheden på facader, havegange eller terrasser. Uanset om du ønsker et subtilt lys eller en mere dramatisk effekt, kan denne V-Tac væglampe tilpasses til at imødekomme dine kreative ønsker.

Bemærk

Bemærk venligst, at lampen leveres uden lyskilde, hvilket giver dig frihed til at vælge den lyskilde, der bedst opfylder dine præferencer og behov inden for både lysstyrke og energiforbrug.

Investér i denne stilfulde og funktionelle væglampe, der ikke kun opfylder praktiske behov for udendørs belysning, men også tilføjer et æstetisk touch til din bolig.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

4125 (VT-7652.wh.SQ)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Dimensjoner
FatningGU10
Højde150 mm.
Bredde92 mm.
Dybde68 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V, 50Hz
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.