Outlet: V-Tac LED væglampe - IP44 udendørs, Med E27 fatning, 230V, uden lyskilde

Outlet: V-Tac LED væglampe - IP44 udendørs, Med E27 fatning, 230V, uden lyskilde v-tac

Outlet: V-Tac LED væglampe - IP44 udendørs, Med E27 fatning, 230V, uden lyskilde

Elegant væglampe i rustfri stål med E27 fatning.


V-Tac LED Væglampe: En Elegant Løsning til Dit Udendørs Belysningsbehov

Skab en moderne og stilfuld atmosfære i din udendørs boligindretning med denne V-Tac LED væglampe. Den kombinerer form og funktion for at levere pålidelig belysning, der ikke kun lyser op, men også forstærker det æstetiske udtryk af dit udendørs område.

Designet til at modstå elementerne, er denne lampe klassificeret med en IP44-grad, hvilket betyder, at den effektivt kan håndtere fugtig luft og vandstænk på fronten. Ideel til terrasser, havegang, eller indgangspartier, den tilbyder alsidige anvendelsesmuligheder uden at kompromittere på kvalitet og stilelegance.

Med dens dimensioner på 250 x 100 x 90 mm, præsenterer denne lampe en diskret, men iøjnefaldende profil. Den er designet til installation i udendørsområder, hvor den kan tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket sikrer nem og ligetil installation.

Nøglefunktioner:

  • IP44-klassificering: Beskytter mod fugt og vandstænk, velegnet til udendørs brug.
  • E27 fatning: Lampen kommer uden lyskilde, hvilket giver dig frihed til at vælge den pære der passer bedst til dine behov og præference, hvad angår lysstyrke og farvetemperatur.
  • Alsidig anvendelse: Kan installeres ved indgangsdøre, haveområder eller hvor som helst du har brug for pålidelig og stilfuld belysning.
  • Enkel installation: Kraever kun forbindelse til en standard 230V strømforsyning.
  • Moderne design: Giver et elegant touch til ethvert udendørs rum mens den giver effektiv belysning.

Med sit moderne design er V-Tac LED væglampen ikke bare en belysningsløsning, men en del af din udendørs indretning. Den er ideel til dem, der ønsker at kombinere funktion og stil og skabe en indbydende atmosfære i udendørsområder. Ved at vælge din egen LED-pære kan du også tilpasse lysstyrken og energiforbruget efter dine ønsker.

Alt i alt er denne V-Tac væglampe en fremragende løsning til dem, der søger kvalitetsbelysning i en stilfuld pakke, der er bygget til at modstå udendørs elementer.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

2732 (VT-7670)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
DæmpbarNej
Dimensjoner
FatningE27
Højde100 mm.
Bredde250 mm.
Dybde90 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
SpændingsintervalAC:220-240V