Fiale IV Rund Hvid IP65 (uden lyskilde)

Fiale IV Rund Hvid IP65 (uden lyskilde)

Fiale IV Rund Hvid IP65 (uden lyskilde)

Spectrum FIALE IV Indbygningsspot  GU10 til udskiftelig lyskilde. Den har en meget høj beskyttelsesklasse IP65, som giver beskyttelse mod støv og vandstråler. Designet til plan montering.

Oplev den ultimative belysningsløsning med Spectrum Indbygningsspot - den perfekte balance mellem stilfuldt design og robust funktionalitet.

  • Elegant Design: Den runde, hvide finish passer perfekt til enhver moderne indretning, og tilfører et strejf af elegance til dine rum.
  • Høj Beskyttelsesgrad: Med en IP65-rating er dette indbygningsspot ideelt til brug i fugtige omgivelser som badeværelser og udendørsområder.
  • Fleksibilitet: Kommer med GU10-fatning, hvilket giver dig mulighed for at vælge den lyskilde, der bedst opfylder dine belysningsbehov.
  • Nemme Installation: Designet til en huldiameter på Ø7,2 cm og med en total diameter på Ø8,3 cm, er installationen både hurtig og ukompliceret.
  • Holdbar Kvalitet: Produceret af materialer af høj kvalitet for langvarig ydeevne og pålidelighed.

Max 10W LED pære. 


Attraktiv Rund Spotlampe til Udelivet

Skab en indbydende og elegant belysning både udenfor og indeni med denne stilrene spotlampe, der er designet til at modstå elementernes kræfter. Denne lampe er en Fiale IV Rund Hvid med en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den er særdeles velegnet til udendørs brug, da den kan tåle både vandstænk og regn.

Med dimensionerne på 83 x 51 mm og et nødvendigt hul på 72 mm til installation, passer denne lampe perfekt til både store og små projekter, hvor der er behov for diskret og effektiv belysning. Den er ideel til anvendelse i lofter, på terrasser eller i overhæng, hvor du ønsker at skabe et hyggeligt miljø med kvalitetsbelysning.

Funktionel og Let at Installere

Lampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste almindelige installationskonfigurationer. Denne installationseffektivitet gør det muligt at integrere den glat i dit belysningssetup uden behov for komplekse transformer-løsninger.

Fordele ved Fiale IV Rund Hvid IP65

  • Elegant Design: Den runde, hvide finish passer til både moderne og klassiske indretningsstile.
  • Robust og Holdbar: Takket være dens IP65 klassificering, er lampen bygget til at holde under krævende vejrbetingelser.
  • Fleksibel Anvendelse: Egnet til både indendørs og udendørs brug, hvilket giver mulighed for kreative lysinstallationer.
  • Nem Installation: Kræver kun en standard 230V forsyning, hvilket forenkler installationsprocessen betydeligt.

Bemærk, at denne lampe leveres uden lyskilde, hvilket giver dig frihed til at vælge den pære, der bedst passer til dine lys- og hybridbehov. Ved at vælge den rette lyskilde kan du fuldt ud skræddersy lysstyrken og farvetonen til at komplementere stemningen i dine specifikke omgivelser.

Alt i alt er Fiale IV Rund Hvid IP65 det perfekte valg for dem, der søger en kombination af stil, funktionalitet og holdbarhed i deres belysningsløsning. Oplev forskellen ved at bringe mere lys ind i dit hjem, både inde og ude, med denne alsidige og pålidelige spotlampe.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

5996 (sp.SLIP001005)

Produkt data


Lys
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
FatningGU10
Bredde83 mm.
Dybde51 mm.
Hulstørrelse72 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V