Torre ring 9W sort væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Torre ring 9W sort væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Torre ring 9W sort væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Oplev den elegante og funktionelle Torre ring 9W sort væglampe, designet til at forvandle dine udendørs rum med stil og effektivitet. Med sin enkle runde form og avancerede funktioner, tilføjer denne lampe et moderne touch til enhver facade.

  • Justérbar lysfarve: Vælg mellem tre lyskulører, varm (3000K), neutral(4000K) og kold(6000K) for at skabe den perfekte stemning, uanset om det er varmt, neutral eller koldt lys.
  • Elegant lysring: Den indbyggede lysring tilføjer et sofistikeret lysmønster, der giver en unik og behagelig atmosfære omkring lampen.
  • Vejrbestandig design: Med en IP54 klassificering er denne lampe ideel til udendørs brug, da den er modstandsdygtig over for både støv og vandstænk.
  • Energieffektiv: Drift ved 9W sikrer, at du får kraftig belysning uden at belaste elregningen.
  • Nem installation: Designet til at fungere med almindelige 230V forbindelser, hvilket gør installationen hurtig og enkel.
  • Inklusiv lyskilde: Leveres komplet med lyskilde, så du kan nyde din nye belysning med det samme.


Torre Ring 9W Sort Væglampe

Skab en indbydende og elegant atmosfære i dit udendørsrum med denne stilrene væglampe, der er designet til at opfylde både funktionelle og æstetiske behov. Lampen er en harmonisk kombination af moderne teknologi og solid konstruktion, der gør den ideel til udendørs brug.

  • Effekt: 9W. Lampen er designet til at levere en ideel balance mellem lysudbytte og energieffektivitet.
  • Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og ligetil.
  • Med en imponerende lysstyrke på 700 lumens og et fokuseret lys på 30 grader, sikrer denne lampe et kontrolleret og målrettet lysudbytte.
  • RA værdi: 80-85. Den høje lyskvalitet garanterer et naturligt lys, der ærligt gengiver alle farver, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste anvendelser.
  • Lampens dimensioner er 156 x 78 x 99 mm, hvilket gør den kompakt nok til at passe i ethvert udendørsmiljø uden at virke overvældende.
  • Med en IP54-vurdering er lampen modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk, hvilket sikrer langvarig holdbarhed under forskellige vejrforhold.

Den sorte væglampe inkluderer en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om at finde en passende pære. Dette gør lampen ikke kun praktisk, men også omkostningseffektiv. Sammen med muligheden for at vælge mellem 3 forskellige lyskulører, tilbyder denne lampe fleksibilitet til at tilpasse belysningen efter dine specifikke behov eller humør.

Uanset om du har brug for belysning til et indgangsparti, en terrasse eller en veranda, vil denne væglampe være et fremragende valg. Dens rundede design i sort giver den et moderne udtryk, der kan supplere forskellige arkitektoniske stilarter, og det sikrer samtidig, at dit hjem fremstår indbydende ved nat.

Hvis du søger en stilfuld og effektiv løsning til udendørs belysning, der både tåler de danske vejrudfordringer og leverer en pålidelig lyskvalitet, er Torre Ring 9W Sort Væglampe den rette løsning for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

22227 (sp.22227)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
Lysstyrke700 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Højde78 mm.
Bredde156 mm.
Dybde99 mm.
MaterialePLASTIC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug9 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.