Torre ring 18W sort op/ned væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Torre ring 18W sort op/ned væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Torre ring 18W sort op/ned væglampe, CCT - Rund, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Oplev den elegante og alsidige Torre ring 18W sort væglampe, der tilføjer et moderne touch til dit udendørsområde med dens smarte lysring og effektive belysning.

  • Fleksibilitet i belysning: Med tre lyskulører, varm (3000K), neutral(4000K) og kold(6000K), kan du nemt tilpasse stemningen efter dit behov og skabe den perfekte atmosfære.
  • Robust design: Væglampens IP54-klassificering sikrer, at den kan modstå vejr og vind, hvilket gør den ideel til udendørs brug.
  • Effektiv belysning: Med 18W kraft sikrer lampen optimal lysfordeling opad og nedad.
  • Stilfuld og moderne: Det sorte, runde design med en indbygget lysring giver et elegant og tidløst look, der passer til enhver facadestil.
  • Nemme installation: Kan tilsluttes direkte til 230V, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.
  • Komplet med lyskilde: Inklusive en holdbar LED-lyskilde, så du kan tage den i brug med det samme.


Elegant og Funktionel Udendørs Belysning

Gør din udendørs belysning både stilfuld og praktisk med denne sortfarvede væglampe, der kombinerer moderne design med pålidelig funktionalitet. Væglampen passer perfekt til både private hjem og kommercielle bygninger, hvor den vil tilføre et moderne touch til enhver facade.

Effekt og Tilslutning

Med en kraftfuld effekt på 18W leverer denne væglampe en stabil og effektiv belysning. Den er designet til at blive tilsluttet direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen ligetil og enkel.

Fremragende Lyskvalitet

Lampen kaster et fokuseret lys på 1400 lumens med en 30 graders spredningsvinkel, hvilket sikrer en præcis og kontrolleret lysfordeling. Den høje lyskvalitet har en RA-værdi på 80-85, der giver et naturligt lys, som smukt og klart fremhæver alle farver. Dette gør den ideel til de fleste belysningsbehov.

Fleksible Lysmuligheder

  • Mulighed for tre forskellige lyskulører sikrer fleksibilitet til at vælge den rette stemning til dit udemiljø.

Holdbar og Robust

Den robuste konstruktion med en dimension på 240 x 99 x Ø78 mm gør denne væglampe velegnet til krævende udendørsforhold. Med en beskyttelsesgrad på IP54, er lampen vandafvisende og tåler fugtig luft samt vandsprøjt, hvilket gør den perfekt for nordiske vejrforhold.

Integreret Lyskilde

Lampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle finde eller udskifte pærer. Dette sikrer både langvarig brug og let vedligeholdelse.

Alt i alt er denne sort op/ned væglampe den perfekte kombination af stil, kvalitet og funktion. Den tilbyder fleksibilitet i lysstyrken, er let at installere og leverer en høj lyskvalitet med et moderne touch. Sørg for at dit udendørsmiljø altid er oplyst med elegance og funktionalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

22225 (sp.22225)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke1400 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Højde240 mm.
Dybde99 mm.
Diameter78 mm.
MaterialePLASTIC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug18 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.