Torre 18W sort op/ned væglampe, CCT - Firkantet, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Torre 18W sort op/ned væglampe, CCT - Firkantet, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Torre 18W sort op/ned væglampe, CCT - Firkantet, 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Oplev den elegante og alsidige Torre 18W sort op/ned væglampe, der bringer både stil og funktionalitet til dine udendørsområder. Denne firkantede lampe er designet til at give dit hjem et moderne og sofistikeret udseende, samtidig med at den tilbyder fleksibilitet med tre justerbare lyskulører.

  • Justerbar Lyskilde: Skift nemt mellem tre forskellige lyskulører (CCT - (3000K), neutral(4000K) og kold(6000K)) for at skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.
  • Elegant Design: Det firkantede design og den sorte finish gør denne lampe til den perfekte tilføjelse til enhver moderne boligindretning.
  • Effektiv Belysning: Med 18W op/ned lys giver denne lampe en jævn og kraftfuld belysning, der fremhæver arkitektoniske detaljer.
  • Holdbar og Vejrbestandig: Med en IP54 beskyttelse er denne lampe ideel til udendørs brug og modstår både regn og støv.
  • Nemt at Installere: Inkluderer lyskilde og er designet til simpel installation på 230V, hvilket gør den praktisk og brugervenlig.


Elegant og Funktionel Sort Væglampe til Udendørs Brug

Vælg en moderne belysningsløsning med denne firkantede op/ned væglampe, der kombinerer stilfuldt design med praktisk funktionalitet. Perfekt til både indgangspartier og terrasser, denne lampe tilbyder fleksibiliteten af tre forskellige lyskulører, som kan tilpasses efter behov for at skabe den ønskede atmosfære.

Effektiv Belysning

Med en effekt på 18W tilbyder lampen en høj lysstyrke på 1400 lumens, hvilket giver en optimal belysning til udendørs arealer. Lampens lys har en fokuseret spredning på 30 grader, som sikrer et kontrolleret og præcist lysudfald.

Naturlig Lysgengivelse

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 gør, at farverne gengives naturligt og virkelighedstro. Dette resulterer i en behagelig lysoplevelse, der er ideel til langt de fleste belysningsbehov, hvad enten det drejer sig om grundbelysning eller dekorativ belysning.

Kvalitets Build og Design

Lampens dimensioner på 78 x 162 x 99 mm giver den et kompakt og diskret udseende, der passer perfekt til moderne arkitektur. Den firkantede form giver en stilren æstetik, mens den sorte finish tilføjer et sofistikeret præg.

Velegnet til Udendørs Brug

  • Lampen har en IP54 klassificering, hvilket gør den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den yderst velegnet til udendørs placeringer, hvor vejrmæssige udfordringer kan være en faktor.
  • Den er designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning, hvilket sikrer nem installation og kompatibilitet med standard elektriske systemer.

Integreret Lyskilde

Lampen kommer med en integreret lyskilde, der sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe ekstra pærer. Det gør opsætningen lettere og mere økonomisk i længden, samtidig med at det sikrer optimeret belysning fra første tænding.

Denne op/ned væglampe repræsenterer en ideel kombination af funktionalitet, stil og kvalitet, hvilket gør den til et fantastisk valg til enhver udendørs installering.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

22223 (sp.22223)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke1400 lumens
Spredning30 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Højde162 mm.
Bredde78 mm.
Dybde99 mm.
MaterialePLASTIC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug18 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.