Spectrum 40W LED loftslampe - Ø48,5cm, Højde: 7cm, hvid kant, inkl. sort ring

Spectrum 40W LED loftslampe - Ø48,5cm, Højde: 7cm, hvid kant, inkl. sort ring

Spectrum 40W LED loftslampe - Ø48,5cm, Højde: 7cm, hvid kant, inkl. sort ring

Sort design ring medfølger.

Det runde design tilføjer en moderne stil til ethvert rum, mens det sorte cover skaber en iøjnefaldende kontrast og forbedrer den samlede æstetik.

Med sin IP54-klassificering er denne lampe ikke kun funktionel, men også modstandsdygtig over for støv og vandsprøjt, hvilket gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Uanset om du har hus eller lejlighed, er lampen yderst velegnet til: Stuer, køkkener, soveværelser, gange, badeværelser og kontorer.

Er du på udkig efter en ny lampe/plafond, så er denne bestemt et af de bedste bud på markedet.


Spectrum 40W LED loftslampe - Effektiv og stilfuld belysning

Denne Spectrum 40W LED loftslampe er en fantastisk løsning til at belyse dit hjem eller kontor. Med en diameter på Ø48,5 cm og en højde på 7 cm er denne loftslampe både stilfuld og kompakt.

Lampen er designet med en hvid kant og inkluderer en sort ring, hvilket giver den et moderne og elegant udseende. Den kan tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Med en effekt på 40W producerer denne loftslampe en lysstyrke på hele 5300 lumens. Den har desuden en høj spredning på 115 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en optimal lysoplevelse uden mørke områder eller blænding.

Lyskvaliteten er også bemærkelsesværdig, med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lampen er velegnet til de fleste behov, da den giver en behagelig atmosfære og en god belysning.

Vælg den rette kulør

Denne loftslampe tilbyder dig muligheden for at vælge mellem tre forskellige kulører:

  • Varm hvid (3000K) - Dette lys giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K) - Dette lys er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø, da det er uden blå eller gule toner og giver en naturlig belysning af emner.
  • Kold hvid (6000K) - Dette lys giver et koldt lys med et blåligt skær. Det er ikke så almindeligt i Skandinavien, men det er populært til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Holdbar og vejrbestandig

Denne Spectrum loftslampe er designet med materialer af høj kvalitet og har en minimal højde på kun 7 mm. Den har en IP54-klassificering, hvilket betyder, at den kan tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør lampen velegnet til brug i køkkener, badeværelser eller andre rum, hvor der er fugt eller vanddamp.

Med sin stilfulde design, høje lysstyrke og mulighed for at vælge kulør er denne Spectrum 40W LED loftslampe den ideelle løsning til at oplyse dit hjem eller kontor. Uanset om du har brug for et hyggeligt lys til afslapning eller en effektiv belysning til arbejde, vil denne loftslampe opfylde dine behov på en stilfuld og pålidelig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12170 (sp.SLI031037_PW)

  • Varm
  • Neutral
  • Kold

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
Lysstyrke5300 lumens
Spredning115 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Højde7 mm.
MaterialePC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug40 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.