V-Tac 3W Solcelle havelampe LED 2 stk. - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65

V-Tac 3W Solcelle havelampe LED 2 stk. - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65 v-tac

V-Tac 3W Solcelle havelampe LED 2 stk. - Justerbar, Ø14.8 cm, IP65

V-Tac 3W LED Solcelle havelampen er den perfekte løsning til din udendørsbelysning. Den er justerbar i både hoved og højde, så du kan få det optimale lys i din have.

Du får 2 stk. lamper i kassen.

  • IP65-vandtæt: Lampen kan modstå selv de hårdeste vejrforhold og er derfor ideel til udendørsbrug.
  • Lang batterilevetid: Med en opladningstid på kun 4-5 timer kan lampen lyse i imponerende op til 30-36 timer, så du aldrig behøver bekymre dig om at løbe tør for lys.
  • Forskellige funktioner: Du kan vælge mellem to forskellige lysindstillinger for at tilpasse belysningen til dit behov.


Oplev en stemningsfuld belysning i din have med denne V-Tac 3W Solcelle havelampe LED. Perfekt til dem, der ønsker en energibesparende lysløsning uden at gå på kompromis med stil og funktionalitet. Denne havelampe kommer i et sæt af 2 stk. og er designet til at modstå elementerne med en holdbarhed specielt egnet til det udendørs miljø.

Lys og Lyskvalitet

Lysstyrken på 260 lumens giver rigelige lysforhold for forskellige udendørs områder. Den har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med en RA værdi på 80-85 opnår du høj lyskvalitet, der viser et naturligt lysbillede og fremhæver alle farver præcist. Dette gør lampen ideel til dem, der ønsker en autentisk og behagelig belysning uden at skabe hårde skygger.

Lyskilde & Kulør

Lampen leveres med en integreret lyskilde, der eliminerer behovet for udskiftning af pærer. Den kommer i en varm hvid (3000K) kulør, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Dette er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i din have, især i de sene aftentimer.

Funktioner

  • Justerbar: Med justerbar funktionalitet kan lysets retning nemt tilpasses efter behov.
  • Dimensioner: Med en samlet højde på 800 mm passer lampen diskret og elegant ind i omgivelserne.
  • IP65 klassificering: Signalerer en høj grad af beskyttelse mod vandstænk og regn, hvilket gør lampen ideel til udendørs brug.

Installation & Brug

Installationen af disse solcellelamper er enkel og problemfri, da de ikke kræver elektriske kabler. Dette gør dem til en bekvem løsning for at oplyse stisystemer, bede eller terrasser uden behov for en elektriker. Solcellepanelet opsamler sollys i løbet af dagen og leverer miljøvenlig energi til lampen, hvilket gør den til en bæredygtig belysningsløsning.

Med V-Tac 3W Solcelle havelampe LED i din have, vil du ikke kun spare på energiregningen, men også bidrage til en grønnere planet gennem vedvarende energi. Oplev komforten ved en stabil og flot udendørs belysning med dette inovative produkt!

12174 (VT-943)

  • Varm
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde800 mm.
MaterialeABS+PC
Forbruk og spenning