16W/m RGBIC+WW LED strip - 5m, IP20, 60 LED pr. meter, 24V

16W/m RGBIC+WW LED strip - 5m, IP20, 60 LED pr. meter, 24V

16W/m RGBIC+WW LED strip - 5m, IP20, 60 LED pr. meter, 24V

RGBIC+WW LED strip 24V.

RGBIC+WW-belysning - den perfekte kombination af farver og varmt hvidt lys. Med et væld af lysindstillinger kan du skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed

Kan klippes for hver 10 cm.

Kan ikke forlænges

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

RGBIC 3 pin.


Uddybende beskrivelse:

Denne RGBIC+WW LED strip er ideel til dig, der ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære med belysning. Med en effekt på 16W pr. meter kan du skabe lys og farve i dit hjem, på kontoret eller i andre rum. LED strippen tilsluttes let til en 24V forsyning, så du nemt kan montere den og tænde for lyset.

Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket giver en behagelig belysning uden mørke pletter eller skygger. Med 60 LED pr. meter får du en tæt og intens lyskilde, der kan skabe forskellige lyseffekter og stemninger.

Med dimensioner på 10 x 2 mm er denne LED strip nem at montere på forskellige overflader, og den kan let tilpasses til den ønskede længde eller form. Dog skal det bemærkes, at denne LED strip har en IP20 rating, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at bruge den indendørs eller andre steder, hvor der ikke er direkte kontakt med vand.

Denne RGBIC+WW LED strip er en alsidig belysningsløsning, der kan bruges til både dekorative formål og praktisk belysning. Med muligheden for at styre både farver og varmt hvidt lys kan du skabe den stemning, du ønsker i forskellige rum og på forskellige tidspunkter. Lad din kreativitet blomstre med denne fleksible og energieffektive lyskilde.


Husk at tilkøbe:
- RGBIC+WW controller med fjernbetjening

8635 (IP20.60.RGBIC+WW.24V)

Produkt data


Lys
KulørRGBIC+WW
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde2 mm.
Bredde10 mm.
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug16 W