LEDlife R7S LED pære - 13W, 118mm, dæmpbar, 230V

LEDlife R7S LED pære - 13W, 118mm, dæmpbar, 230V ledlife

LEDlife R7S LED pære - 13W, 118mm, dæmpbar, 230V


Produktbeskrivelse

LEDlife R7S LED pære er et energieffektivt og miljøvenligt lysvalg, der erstatter den traditionelle 170W pære. Denne LED pære har en effekt på 13W og passer til R7S fatningen. Ved at skifte til denne LED pære kan du spare på strømforbruget og dermed reducere dine energiomkostninger.

Tilslutning og lyskvalitet

LEDlife R7S LED pæren fungerer med en standard 230V strømforsyning. Den har en lysstyrke på imponerende 1700 lumens og en bred spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet, målt ved en RA-værdi på 80-85, får du et naturligt lys, der flot og ægte gengiver alle farver. Dette gør pæren egnet til de flestes behov og skaber en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

Dæmpbar og flicker free

LEDlife R7S LED pæren er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Derudover er denne LED pære også flicker free eller flimmer fri, hvilket gør den ideel til brug i forbindelse med fotografier, videoer eller i rum, hvor dyr eller personer er følsomme over for flimmerende lys.

Lang levetid og god køling

Denne LED pære bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og pålidelig drift i op til 50.000 timer. Pæren oplever kun et minimalt fald i lysstyrke over tid. Den er udstyret med en professionel og driftssikker driver og har god køling, hvilket bidrager til den lange levetid og stabiliteten i hele produktet.

Behagelig varm hvid kulør

LEDlife R7S LED pæren fås i en varm hvid kulør med en temperatur på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet og bidrager til at skabe en hyggelig stemning. Perfekt til at nyde det varme lys og slappe af i.

Dimensioner og specifikationer

Pæren har en længde på 118mm og en diameter (tykkelse) på 30mm. Dette gør den kompakt og nem at montere i forskellige lamper eller armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

7061 (13w.118mm.R7S.dim)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke1700 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningR7S
Bredde118 mm.
Diameter30 mm.
MaterialeTermisk PVC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug13 W
Erstat170 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.