Outlet: LEDlife ZOLO pendel lampe - 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning

Outlet: LEDlife ZOLO pendel lampe - 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning ledlife

Outlet: LEDlife ZOLO pendel lampe - 12W, Cree LED, hvid/sølv, m. 1,2m ledning

Flot og eksklusiv pendel spotlampe fra LEDlifes ZOLO serie.

Enkelt design der passer perfekt til hjemmet, men også til offentlige steder som f.eks. caféer og restauranter.

Den smalle spredning på lyset, gør lampen til perfekt restaurant belysning. Lyset vil være fokuseret ned på cafe-borderne, og samtidig skabe en hyggelig atmosfære.

Lampen vil også gøre sig godt som hyggekrogs belysning i stuen eller på den overdækkede terrasse.

Farve på hus: Hvid.

Farve på reflektor: Sølv.

Med højkvalitets LED chip fra CREE.

Inklusiv 1,2 meters ledning. 



LEDlife ZOLO Pendel Lampe

Opgrader dit interiør med den stilfulde LEDlife ZOLO pendel lampe i en elegant hvid/sølv finish. Denne lampe er designet til ikke kun at belyse dit rum, men til at transformere det med dens avancerede teknologiske egenskaber.

Effektivitet og Ydeevne

Med en effekt på 12W og tilslutning til en 230V forsyning er denne lampe ikke kun energieffektiv, men også kraftfuld. Lampen leverer en lysstyrke på 1200 lumens, hvilket sikrer effektiv belysning, der ikke går på kompromis med energiforbruget.

Fokuseret og Kontrolleret Lys

Den fokuserede lysvinkel på 45 grader giver dig mulighed for at rette lyset præcis der, hvor du har brug for det, hvilket gør den ideel til områder, der kræver præcis belysning som køkkenøer eller arbejdsstationer.

Ekstra Høj Lyskvalitet

Oplev lys af ekstra høj kvalitet med en RA værdi på 90-95. Dette sikrer et levende og naturligt lys, der får farverne til at fremstå sprudlende og nøjagtige. Den høje lyskvalitet gør denne lampe til et fremragende valg selv for de mest krævende situationer, såsom kunstgallerier eller andre steder, hvor korrekt farvegengivelse er afgørende.

Lang Levetid

Lampen er udstyret med Cree LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang driftstid på op til 50.000 timer. Sammen med en professionel og driftssikker driver samt god køling er det et produkt, der holder.

Lyskvalitet og Kulør

  • Varm hvid (3000K): Skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til stuer og soveværelser, hvor hyggelig stemning er nøgleordet.

Dæmpbar Funktion

Dæmpbart lys giver dig fleksibilitet til at justere lysstyrken i rummet, hvilket er ideelt til at skabe den rette stemning for enhver lejlighed, fra hyggelige aftener til fokuseret arbejdslys.

Design og Dimensioner

Med dimensioner på 200 x Ø73 mm er lampen kompakt og diskret, hvilket gør det nemt at integrere den i forskellige rumsammenhænge. Den leveres med en 1,2m ledning, så du kan tilpasse længden efter dine specifikke behov og sikre et perfekt ophængt look.

LEDlife ZOLO pendel lampe kommer med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om pærer, og det sikrer en problemfri oplevelse fra installation til daglig brug.

Giv din bolig et moderne præg med denne energieffektive og højtydende pendel lampe, der kombinerer teknologi, design og funktionalitet. LEDlife ZOLO er det perfekte valg til ethvert hjem, der ønsker stilfuld og effektiv belysning.

3499 (LL.zolo.12W.wh.cable)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke1200 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde200 mm.
Diameter73 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug12 W
EnergimærkeE (A-G)