Outlet: LEDlife ZOLO lampe - 6W, Cree LED, hvid/sølv

Outlet: LEDlife ZOLO lampe - 6W, Cree LED, hvid/sølv ledlife

Outlet: LEDlife ZOLO lampe - 6W, Cree LED, hvid/sølv

Flot og eksklusiv spotlampe fra LEDlifes ZOLO serie.

Enkelt design der passer perfekt til hjemmet, men også til offentlige steder som f.eks. caféer og restauranter.

Farve på hus: Hvid.

Farve på reflektor: Sølv.

Med højkvalitets LED chip fra CREE.




Produktbeskrivelse

Oplev den perfekte balance mellem modernitet og funktionalitet med denne eksklusive LEDlife ZOLO lampe, skabt til at møde dine belysningsbehov med stil. Med et elegant design i hvid og sølv vil denne lampe ikke blot lyse op i dit rum, men også tilføre et strejf af raffinement.

Funktioner og specifikationer

Lamperne i vores sortiment er kendt for deres enestående ydeevne, og denne model er ingen undtagelse. Her får du:

  • Effekt: Med en effekt på 6W sikrer lampen både en energieffektiv løsning og en tilstrækkelig lysstyrke til daglig brug.
  • Tilkobling: Designet til at tilsluttes en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og direkte.
  • Lysstyrke: Producerer en imponerende 600 lumens, hvilket giver en klar og fokuseret lysoplevelse med en spredning på 45 grader. Perfekt til arbejdsområder eller som accentbelysning.
  • Høj lyskvalitet: Takket være en RA værdi på 90-95, kan du forvente en lysoplevelse i topklasse, der gengiver farverne levende og naturtro.
  • Dæmpbar funktion: Tilpas lyset efter behov med den dæmpbare funktion, som tilbyder fleksibilitet til at skabe den ønskede stemning.
  • Kulør: Tilgængelig i en varm hvid på 3000K, skaber den en indbydende, behagelig og afstressende atmosfære.
  • Lang levetid: Med Cree LED teknologi, en estimeret levetid på op til 50.000 timer, og avanceret køling samt en driftssikker driver, kan du regne med langvarig ydeevne og minimal vedligeholdelse.

Mål og design

Med dimensionerne 200 x Ø53 mm passer lampen ind i mange typer indretningsdesigns uden at dominere rummet. Den integrerede lyskilde betyder også færre udskiftninger og en mere strømlinet æstetik.

Vælg LEDlife ZOLO lampen for dens exceptionelle kombination af stil, effektivitet og teknologisk innovation – en løsning der både er flot og funktionel.

3496 (LL.zolo.6W.wh)

  • Varm
  • Dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarJa
Lysstyrke600 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde200 mm.
Diameter53 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug6 W
EnergimærkeE (A-G)