LEDlife G24Q 4,5W LED pære - HF Ballast kompatibel, 360°

LEDlife G24Q 4,5W LED pære - HF Ballast kompatibel, 360° ledlife

LEDlife G24Q 4,5W LED pære - HF Ballast kompatibel, 360°

Pæren kan monteres direkte uden ombygning af lampen.

Virker med HF ballast.

Nogle ballaster har udfordringer med det lave LED forbrug - vi anbefaler at lave en mindre test før indkøb til større projekter.

Erstat:

GE Double Biax Series

PHILIPS Master PL-C

OSRAM DULUX D/E


LEDlife G24Q 4,5W LED pære, HF Ballast kompatibel, 360°

Denne LEDlife G24Q 4,5W LED pære er designet til at erstatte traditionelle lyskilder og give dig en energieffektiv belysningsløsning. Med en G24 fatning er den nem at installere og passer til de fleste lamper og armaturer.

Data om produktet:
Denne LED pære har en effekt på 4,5W, hvilket giver en lavt strømforbrug og hjælper med at reducere dine energiomkostninger. Med sin G24 fatning kan den let tilsluttes til en Ballast forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem.

Lysstyrke og spredning:
Med en lysstyrke på 650 lumens kan denne LED pære producere et klart og kraftigt lys, der kan lyse op i et større område. Den har desuden en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer mørke pletter eller skygger.

Høj lyskvalitet:
Denne LED pære har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer en høj lyskvalitet. Med denne værdi viser pæren farverne på en flot og ægte måde, hvilket gør den ideel til at belyse rum med behov for en naturlig farvegengivelse.

Lang levetid:
Ved at bruge LED af den højeste kvalitet kan denne LED pære opnå en levetid på op til 30.000 timer. Med minimalt fald i lysstyrke kan du være sikker på, at pæren vil vare i lang tid. Denne levetid er sikret gennem brug af en professionel og driftssikker driver samt god køling, der forlænger levetiden for hele produktet.

Kulør på lyset:
Denne LED pære er tilgængelig i en neutral hvid kulør, hvilket giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og uden farveforvrængning.

Dimensioner:
Denne LED pære har dimensioner på 110 x Ø50 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige typer lamper og armaturer.

12438 (LL.G24Q-HF-360dg)

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke650 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensjoner
FatningG24
Højde110 mm.
Diameter50 mm.
MaterialePVC+Aluminium Køleprofil
Forbruk og spenning
SpændingBallast
Spændingsinterval85-265V AC, 50/60HZ
Forbrug4,5 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.