1W Farvet LED kronepære - Rød, kultråd, E27

1W Farvet LED kronepære - Rød, kultråd, E27

1W Farvet LED kronepære - Rød, kultråd, E27


1W Farvet LED kronepære, Rød, kultråd, E27

Denne 1W farvede LED kronepære er designet med en E27 stor fatning, der gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør det bekvemt at installere i hjemmet eller på kontoret.


Med en lysstyrke på 50 lumens og en bred spredning på 300 grader sikrer denne LED kronepære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning, der er egnet til forskellige behov og indretninger.


En vigtig funktion ved denne LED kronepære er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset har en naturlig farvegengivelse, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at belyse kunstværker, indretning eller som almindelig belysning i et rum, vil den høje lyskvalitet sikre, at farverne ser realistiske og levende ud.


Med dimensionerne på 86 x Ø45 mm passer denne LED kronepære godt til forskellige armaturer og skaber en elegant og stilfuld lysløsning. Dens IP20-klassificering betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør den ikke bruges udendørs eller i vådrum.


Denne farvede LED kronepære er et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af farve til deres belysning. Med dens høje lyskvalitet og jævne lysfordeling vil den skabe en behagelig atmosfære og tilføje et stilfuldt præg til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

11875 (ar.1W.fil.red)

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
KulørRød
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensjoner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Forbruk og spenning
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Forbrug1 W
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.