Spectrum 5.5W LED Pære - Dæmpbar, E27

Spectrum 5.5W LED Pære - Dæmpbar, E27

Spectrum 5.5W LED Pære - Dæmpbar, E27


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 5.5W LED Pære er en dæmpbar pære med en E27 stor fatning, der passer til almindelige lamper. Den tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem.

Med en lysstyrke på 710 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne LED-pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Du vil opleve en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Denne LED-pære er også dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dæmpbarheden gør det muligt for dig at opnå den perfekte belysning i forskellige situationer.

En ekstra fordel ved denne LED-pære er, at den er flicker free eller flimmer fri. Dette betyder, at lyset ikke flimrer, hvilket er ideelt for folk og dyr, der er følsomme over for flimmer. Derudover er det også velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da det sikrer et stabilt og ensartet lys uden forstyrrelser.

Kulør på lyset

Denne LED-pære findes i varm hvid (2700K). Varmkuløret lys skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning. Dette er ideelt til brug i stuer, soveværelser, restauranter og andre steder, hvor en behagelig atmosfære er vigtig.

Dimensioner og beskyttelse mod vand

Denne LED-pære har dimensionerne 107 x Ø60 mm. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den ikke bruges i områder, hvor der er risiko for direkte vandkontakt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12022 (sp.12022)

  • Varm
  • Dæmpbar

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarJa
Lysstyrke710 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
FatningE27
Højde107 mm.
Diameter60 mm.
MaterialeGlas
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug5.5 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.