Outlet: LED komplet trappesæt - Maks. 15 trin, inkl. 2 stk. sensorer, kabler og strømforsyning.

Outlet: LED komplet trappesæt - Maks. 15 trin, inkl. 2 stk. sensorer, kabler og strømforsyning.

Outlet: LED komplet trappesæt - Maks. 15 trin, inkl. 2 stk. sensorer, kabler og strømforsyning.

Få et komplet LED lys sæt til at oplyse op til 15 trappetrin. Dette fantastiske sæt gør det nemt at installere lys på din trappe uden besvær.

Sættet består af 15 LED-strimler med en længde på 80 cm pr. stk.
Derudover inkluderer det 2 bevægelsessensorer, som automatisk tænder lyset, når du bruger trappen oppefra eller nedefra.

Vigtigt at bemærke er, at du ikke behøver at bruge alle 15 LED-strimler. Hvis du kun har 7 trin, kan du nemt justere antallet af strimler, du vil bruge. Sættet er lavet til at dække op til 15 trin.

Sættet er uden aluprofil, se profiler her.

Du får leveret et komplet sæt med varm hvid lysfarve (2400K) på alle 15 LED-strimler, strømforsyning, kabler, clips og en brugervejledning på engelsk med illustrationer.

I videoen nedenfor kan du se hvordan trappesættet montereres.

 


Komplet LED trappesæt til op til 15 trin

Opgrader din trappebelysning med vores innovative LED komplet trappesæt. Dette sæt er ideelt designet til at give en stilfuld og funktionel oplysning af dine trappetrin, la det være i din bolig eller i kommercielle miljøer. Lyssætningen sikrer sikkerhed og æstetik i ét og samme produkt.

Funktioner og fordele

  • Effektivitet: Med en samlet effekt på 20W giver dette sæt en energibesparende løsning uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  • Lysstyrke: Med en imponerende lysstyrke på 1600 lumens opnår du en lys atmosfære, der nemt oplyser dine trin og gør dem sikre at navigere.
  • Lyskvalitet: Sættets lyskvalitet er understøttet af en RA værdi på 80-85, hvilket garanterer et naturligt lys, der præcist og flot viser alle farver. Denne kvalitet er tilstrækkelig for langt de fleste formål og behov.
  • Justérbar belysning: Trappesættet kommer med mulighed for at dæmpe lysstyrken, så du kan tilpasse det efter dit humør eller tidspunkt på dagen.
  • Slankt design: Med dimensioner på kun 8 x 3 mm er dette sæt designet til at være diskret og elegant, og det passer perfekt ind i ethvert interiør.

Inkluderet i sættet

For at lette installationen og sikre en problemfri opsætning inkluderer trappesættet:

  • To højkvalitets sensorer der registrerer bevægelse, hvilket sikrer automatisk oplysning af trappen når der er behov for det.
  • Alle nødvendige kabler til en nem og hurtig installation.
  • En pålidelig strømforsyning, der sikrer konstant og sikker strømtilførsel til hele sætningen.

Brugervenlighed og anvendelse

Dette LED trappesæt er designet med fokus på brugervenlighed og nem anvendelse. Installation er ligetil, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved din nye trappebelysning. Det er perfekt til både private hjem og kommercielle bygninger, hvor stil og funktionalitet er i højsædet.

Sikkerhed og stil i én pakke

Ved at opgradere til dette LED trappesæt får du ikke blot et produkt, der øger sikkerheden ved at tydeliggøre hvert trappetrin. Du opnår også en sofistikeret og moderne belysningsløsning, der løfter udseendet af din trappe. Alt i alt en smart investering i både sikkerhed og hjemmets æstetik.


Husk at tilkøbe:
- Outlet: 80cm aluprofil til LED komplet trappesæt - Maks. 15 trin, inkl. cover, monteringsklips og endestykker

4803 (401643-401645)

Produkt data


Lys
Ekstra varm hvid kulør2400K
DæmpbarJa
Lysstyrke1600 lumens
RA>= 83
Dimensjoner
Højde3 mm.
Bredde8 mm.
Forbruk og spenning
Forbrug20 W
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.