Gul 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Gul 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Gul 8x16 Neon Flex LED - 8W pr. meter, IP67, 230V

Flot og praktisk 8x16 Neon Flex i gul - ideel til facader, skilte og trapper.

Denne 230V LED strip er super fleksibel og formbar, hvilket giver dig mulighed for at skabe dit helt eget design. Strippen er omsluttet af gummi, hvilket gør den nem at håndtere, samtidig med at den leverer et flot, ensartet lys uden synlige dioder.

Prisen er per meter, og LED strippen leveres i én samlet længde på op til 50 meter. Du kan nemt klippe strippen ved hver 1-meter markering.

For at sikre IP67-beskyttelse skal samlingerne ved stik og endeprop tætnes med klar silikone, før produktet tages i brug.

Husk at tilkøbe 8x16 stik til 230V.


Gul 8x16 Neon Flex LED

Opgradér dine belysningsprojekter med denne innovative Gul 8x16 Neon Flex LED, som er skræddersyet til både indendørs og udendørs anvendelse. Med en effekt på 8W pr. meter, skaber denne LED-strip ikke kun et smukt, varmt lys, men sikrer også et energieffektivt forbrug.

Egenskaber og Funktionalitet

Ønsker du en ensartet lysstrøm? Denne LED-strip har en fantastisk lysstyrke på 400 lumens/meter, hvilket, kombineret med en bred spredningsvinkel på 100 grader, giver en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til at skabe atmosfære og accenter i hvilken som helst setting.

Installation og Tilslutning

Denne Neon Flex LED-strip tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Det gør installationen lettere og mindsker behovet for ekstra udstyr. Bemærk dog, at samlinger skal forsegles med klar silikone for at bevare IP67-tætheden.

Robust og Fleksibel Design

Designet til at modstå barske forhold, leveres denne LED-strip med en IP67 klassificering. Dette betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugtige miljøer, selvom det ikke anbefales at lade den ligge under vand i længere perioder.

Dimensionerne på 8 x 16 mm gør den kompakt og nem at installere på trange steder, samtidig med at den giver et imponerende lysudbytte.

Tilpasset Lysstyrke

For at matche dine belysningsbehov, kan denne LED-strip dæmpes. Dette giver dig fuld kontrol over lysstyrken og muligheden for at skabe den helt perfekte atmosfære, uanset om du ønsker skarpt arbejdslys eller en dæmpet belysning til hygge.

Oplev en ny dimension af belysning med denne Neon Flex LED-strip, perfektioneret til at imødekomme behovene i enhver belysningsinstallation.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- Stik til 8x16 Neon Flex LED - Inkl. endeprop, IP67, 230V

Populære tilkøb:
- 8x16 monteringsklip

2764 (8x16.neonflex.230V.yellow)

Produkt data


Lys
KulørGul
DæmpbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde16 mm.
Bredde8 mm.
MaterialePVC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug8 W
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.