LEDlife Max-Grow 15W vækstarmatur - 60 cm, 15W LED, fuldt spektrum, IP65

LEDlife Max-Grow 15W vækstarmatur - 60 cm, 15W LED, fuldt spektrum, IP65 ledlife

LEDlife Max-Grow 15W vækstarmatur - 60 cm, 15W LED, fuldt spektrum, IP65

Professionelt LED-vækstlysarmatur af høj kvalitet.

  • Fuldt spektrum med ekstra røde LED'er for optimal vækst
  • Kan bruges både indendørs og udendørs
  • Nem montering med medfølgende klips og vandtætte samlinger
  • Mulighed for at sætte flere i serie
  • Behageligt hvidt lys

Dette armatur er udstyret med et fuldt spektrum af lys, der er nøje afstemt med ekstra røde LED'er for at sikre den optimale vækstbelysning til dine planter. Resultatet er et smukt og klart hvidt lys, som fremhæver dine planter.

Med den integrerede kombination af fuldt spektrum lys og IP65-klassificeret vandtæthed får du en alsidig løsning, der kan anvendes overalt fra stuen og reolerne til selv de fugtige omgivelser i et drivhus.

Armaturet er særlig populært til vindueskarme, reoler, vertical farming og væksthuse.

For at imødekomme dine behov kan flere Max-Grow vækstarmaturer let tilsluttes i serie med de vandtætte stik, så de nemt kan placeres i rækker eller side om side.

Du kan tilslutte op til 288W i serie for at skabe en kraftfuld og sammenhængende belysning.

Husk at tilkøbe kabel for at forbinde vækstarmaturet til 230V - Du finder links nede på siden under relaterede produkter. 

Faktisk forbrug:15W
Input:180-265V
LED fordeling:Hvide:5 : Røde:1
Bølgelængde:Full Spectrum
Dimension:Ø25mm x 600mm
Arbejds omgivelser:-10 til 40°C
Lys spredning:130°
Effektivitet2.3 μmol/J
PAR (center værdi):259 ppfd 10 cm, 86 ppdf 25cm. 
Levetid:50.000 timer


Bølgelængder / lysfordeling:
Planter bruger blåt og rødt lys til vækst. Det er derfor vigtigt at man kigger på fordelingen af rød og blå i lyset, da denne har afgørende betydning for vækstlampens effekt.
Alt grønt og gult lys er stort set uden værdi for planterne, da de ikke optager noget af dette lys.
Det hvide lys som kommer ved en mere ensartet blanding er dog mere behageligt at se på, derfor foretrækkes det specielt hvis vækstlampen placeres i et lokale man opholder sig i.



PAR målinger (umol/m2/s):
Nedenfor ses PAR målinger i forskellige højder.
Max-Grow i 10 cm højde over planten giver 259 PAR/ μmol/m2s.
Ved 25 cm over planterne giver den 86 PAR/ μmol/m2s.


Effektiv og langtidsholdbar vækstbelysning

LEDlife Max-Grow vækstarmaturet er det perfekte valg til dig, der ønsker at dyrke planter indendørs eller udendørs med optimal belysning. Med en effekt på 15W leverer dette vækstarmatur et fuldt spektrum af lys, som er afgørende for dine planters vækst og udvikling.

Spar energi med høj kvalitet LED

Med LED af den højeste kvalitet er dette vækstarmatur ekstremt energieffektivt og har en lang levetid på op til 50.000 timer. Dette gør det ikke kun mere miljøvenligt sammenlignet med andre former for belysning, men også mere økonomisk for dig på lang sigt. Du kan forvente minimalt fald i lysstyrke over hele levetiden på produktet, hvilket sikrer, at dine planter altid får den rigtige mængde lys.

God spredning og jævn fordeling af lys

Dette vækstarmatur har en bred spredning på 130 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dine planter vil modtage den nødvendige belysning i hele deres vækstområde uden nogen mørke pletter. Dette er afgørende for at sikre, at alle dine planter får den samme opmærksomhed og pleje.

Robust og vejrresistent design

LEDlife Max-Grow vækstarmaturet er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det kan bruges udendørs. Det tåler vandstænk og regn, så du kan trygt bruge det i din udendørs have eller væksthus. Med en god køling og en professionel og driftssikker driver er dette vækstarmatur designet til at vare og give dig mange års pålidelig brug.

Kompakte dimensioner for nem installation

Vækstarmaturet har dimensioner på 600 x 25 x 25 mm, så det er kompakt og nemt at installere. Du kan placere det i enhver del af dit vækstområde uden at det optager for meget plads. Det integrerede lys gør også installationen hurtig og nem, da du ikke behøver at bekymre dig om at tilslutte ekstra lyskilder.

Med LEDlife Max-Grow vækstarmaturet kan du skabe de ideelle vækstbetingelser for dine planter og få dem til at trives og blomstre. Giv dine planter det lys, de har brug for, og nyd den frodighed og skønhed, de vil bringe til dit hjem eller have.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- 150 cm kabel til almindelig stikkontakt - Passer til LEDlife Max-Grow, IP65

Populære tilkøb:
- 50 cm forlængerkabel - Passer til LEDlife Max-Grow, IP65

12377 (LL.max-grow.60cm)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
DæmpbarNej
Spredning130 grader
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde25 mm.
Bredde600 mm.
Dybde25 mm.
MaterialeAluminium+PC
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug15 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.