Outlet: V-Tac 6W LED hvid væglampe - Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Outlet: V-Tac 6W LED hvid væglampe - Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde v-tac

Outlet: V-Tac 6W LED hvid væglampe - Rund, indirekte, IP65 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Super smart hvid væglampe i hvid alminium. 



Fremragende Belysning med Raffineret Design

Med denne elegante og moderne 6W LED væglampe fra V-Tac, kan du forbedre både stemning og synlighed i dine udendørsområder. Denne runde lampe er designet til at levere indirekte lys, hvilket skaber en blød og behagelig belysning omkring dit hjem.

Effektiv og Energiøkonomisk

Lampen bruger kun 6W, men den har kapacitet til at erstatte en traditionel 50W belysningskilde. Dette betyder, at du får en utrolig energibesparende løsning uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Optimal Lysstyrke og Fordeling

Med en imponerende lysstyrke på 660 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne lampe en jævn fordeling af lyset. Uanset hvor du placerer den, kan du være sikker på at opnå en ensartet og effektiv belysning.

Naturlig og Flot Farvegengivelse

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at farver fremstår naturlige og livagtige, en afgørende faktor for en behagelig belysningsoplevelse.

Valg af Lysets Kulør

  • Varm hvid (3000K) - Skaber en indbydende og afslappet atmosfære, der er ideel til områder, hvor komfort og hygge er i fokus.
  • Neutral hvid (4000K) - Perfekt til arbejdsområder, da lyset er fri for blå eller gule toner, og derfor præsenterer objekter i deres naturlige farver.

Holdbarhed og Robusthed

Designet til udendørs brug med en IP65-certificering, denne væglampe tåler både vandstænk og regn, hvilket gør den til et pålideligt valg til dit udendørs belysning. De kompakte dimensioner på Ø135 mm gør lampen ideel til at passe ind i forskellige arkitektoniske stilarter.

Uanset om du vil opgradere din eksisterende udendørsbelysning eller starte et nyt projekt, tilbyder V-Tac’s 6W LED væglampe en kombination af stilfuldt design, funktionalitet og effektivitet. Med den integrerede lyskilde er denne lampe klar til brug med det samme, og den tilsluttes nemt til en 230V forsyning. Vores lampe er det perfekte valg for den bevidste forbruger, der ønsker at forene æstetik med praktisk anvendelighed.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

2209 (VT-741.white)

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke660 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Diameter135 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V
Forbrug6 W
Erstat50 W
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.