Luna 4W sort op/ned væglampe, CCT - 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Luna 4W sort op/ned væglampe, CCT - 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Luna 4W sort op/ned væglampe, CCT - 3 lyskulører, IP54 udendørs, 230V, inkl. lyskilde

Oplev den elegante Luna 4W sort op/ned væglampe, der kombinerer stilfuldt design med alsidige belysningsmuligheder, perfekt til at skabe den rette stemning udendørs.

  • Op/ned belysning: Skab en dramatisk effekt med lys, der både lyser op og ned, og fremhæv arkitektoniske detaljer på dit hjem.
  • Tre lyskulører: Vælg mellem tre forskellige lyskulører - varm(3000K), neutral(4000K) og koldt(6000K) hvid - for at tilpasse stemningen efter dit ønske.
  • IP54 klassificering: Designet til at modstå barske vejrforhold, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og pålidelig ydeevne.
  • Inkluderet lyskilde: Kommer med en indbygget lyskilde, så du straks kan nyde dine nye udendørslamper uden ekstra besvær.
  • 230V tilslutning: Nem installation med standard 230V tilslutning, hvilket gør den ideel til de fleste udendørs miljøer.
  • Stilfuldt sort design: Det tidløse sorte design tilføjer et moderne touch og passer godt til enhver bygningsstil.


Luna 4W Sort Op/Ned Væglampe

Skab stemningsfuld belysning i dit udendørsområde med den funktionelle og stilrene Luna 4W sort op/ned væglampe. Denne lampe kombinerer attraktivt design med enestående lyskvalitet, hvilket gør den til et ideelt valg for både moderne og traditionelle hjem.

Effektivt og Justerbart Lys

Lampen bruger en energieffektiv 4W lyskilde og tilsluttes direkte til en almindelig 230V forsyning. Den tilbyder en lysstyrke på 300 lumens, hvilket giver et klart, fokuseret lys med en strålevinkel på 45 grader. Denne funktion gør det muligt at oplyse specifikke områder præcist, hvilket er ideelt til både dekorativ og funktionel belysning.

Optimal Farvegengivelse og Lyskvalitet

Med en ekstra høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 90-95, leverer Luna-væglampen et lyst og naturligt lys. Dette sikrer, at alle farver fremstår flot og præcist, selv i krævende belysningssituationer. Farverne sprudler ikke blot i dagslys, men også når mørket falder på.

Robust og Vejrbestandig

Luna væglampen har en IP54 klassificering, hvilket betyder, at den er designet til at tåle fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til udendørsbrug, da den uden problemer kan modstå forskellige vejrmæssige udfordringer, såsom regn og fugt.

Kompakte Dimensioner

Med dimensionerne på 100 x 110 x 40 mm er lampen kompakt og stilfuld, hvilket gør installationen diskret og nem. Den integrerede lyskilde sikrer desuden en enkel opsætning uden behov for at købe ekstra pærer.

Yderligere Egenskaber

  • Nem installation og vedligeholdelse
  • Moderne, sort design, der passer til enhver facade
  • Velegnet til både bolig og kommercielle anvendelser

Med Luna 4W sort op/ned væglampe opnår du ikke kun fremragende belysning, men også et design element, der komplementerer dit udendørsområde på en elegant måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

22180 (sp.22180)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning45 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Højde110 mm.
Bredde100 mm.
Dybde40 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug4 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.