System Shift Smart-Line S Skinne - Lys 304mm, 8W, 100°, Hvid, CCT/Dæmp.

System Shift Smart-Line S Skinne - Lys 304mm, 8W, 100°, Hvid, CCT/Dæmp.

System Shift Smart-Line S Skinne - Lys 304mm, 8W, 100°, Hvid, CCT/Dæmp.


Effektiv Smart-Line S Skinne med høj kvalitet og god spredning

Data om produktet: Effekt: 10W. System Shift Smart-Line S Skinne er et alsidigt lysarmatur, der er ideelt til både private og professionelle rum. Med en tilslutning til 48V forsyning og en lysstyrke på 400 lumens, sikrer armaturet en jævn og behagelig belysning i rummet. Den ekstra høje spredning på 100 grader gør det muligt at oplyse store områder effektivt.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 90-95

Armaturet har en RA værdi på 90-95, hvilket garanterer en levende og naturlig belysning. Farverne fremstår klare og veldefinerede under dette lys, hvilket gør det velegnet til selv de mest krævende situationer. Den gode lyskvalitet bidrager til en behagelig atmosfære og skaber et flot visuelt udtryk i rummet.

Dæmpbar og tilslutning til Smart Home

System Shift Smart-Line S Skinne er dæmpbar via Smart Home, hvilket giver brugeren mulighed for at justere lysintensiteten efter behov. Dette kan gøres via kompatibel smart home styring – vægdæmpning er dog ikke muligt.

Lang levetid og høj driftssikkerhed

Ved brug af LED af højeste kvalitet kan armaturet opnå en lang og sikker drift op til 50.000 timer. Minimalt fald i lysstyrke sikrer en konstant og pålidelig belysning over tid. Den professionelle driver og effektive køling bidrager til en lang levetid for hele produktet, hvilket giver værdi og pålidelighed for brugeren.

Dimensioner og tekniske specifikationer

System Shift Smart-Line S Skinne har dimensionerne 304 x 23 x 42 mm og har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Armaturet kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og anvende.

Med en 5 års producentgaranti kan brugeren være sikker på produktets kvalitet og driftssikkerhed. System Shift Smart-Line S Skinne er en pålidelig og effektiv lyskilde, der passer perfekt til moderne rumdesign og belysningsbehov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

21745 (sp.21745)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Produkt data


Lys
Lysstyrke400 lumens
Spredning100 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde23 mm.
Bredde304 mm.
Dybde42 mm.
Forbruk og spenning
Spænding48V
Forbrug10 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.