System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys ø100 (815mm kabel), 5W 165° sort CCT/dæmp

System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys ø100 (815mm kabel), 5W 165° sort CCT/dæmp

System Shift Smart-Globe P nedhængt kugle skinne lys ø100 (815mm kabel), 5W 165° sort CCT/dæmp


Elegant og Effektiv Belysning med System Shift Smart-Globe P

Oplev en kombination af sofistikeret design og avanceret teknologi med System Shift Smart-Globe P. Denne nedhængte kugleskinne har en diskret sort finish, der vil supplere både moderne og klassiske rum.

Med kun 5W effekt tilbyder denne lampe en imponerende lysstyrke på 300 lumens, hvilket sikrer, at ethvert rum oplyses effektivt. Dens unikke 165° spredningsvinkel gør det muligt at opnå en omfattende og ensartet belysning, der skaber en indbydende atmosfære.

Fordele ved System Shift Smart-Globe P

  • Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 90-95, sikrer denne lampe, at alle farver fremstår levende og naturlige, hvilket er ideelt til både arbejds- og afslapningsmiljøer.
  • Smart Home kompatibilitet: Dæmp lyset efter behov med smarte styringssystemer. Bemærk, at vægdæmpere ikke kan anvendes.
  • Holdbarhed: Med en forventet driftstid på op til 50.000 timer, sikrer denne integrerede LED belysning minimal vedligeholdelse og holder på lysstyrken i mange år.
  • 5 års producentgaranti: Tillid til kvaliteten reflekteres i en solid garanti, der giver ro i sindet.

Installation og Anvendelse

System Shift Smart-Globe P er designet til nem tilslutning til en 48V forsyning, hvilket gør installationen ligetil. Lampens dimension på 100 mm gør den til et kompakt og elegant valg, velegnet til forskellige rumindretninger. Bemærk venligst, at produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor bedst egnet til indendørs brug.

For at maksimere din oplevelse med denne belysning, bør du sikre, at dit smart home system er kompatibelt med dæmpningsfunktionen, hvilket giver dig fleksibilitet til at justere lysintensiteten efter dine behov.

Med sit moderne design og avancerede belysningsegenskaber, er System Shift Smart-Globe P det ideelle valg for dem, der søger en pålidelig og æstetisk tiltalende lyskilde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

21732 (sp.21732)

  • CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

Produkt data


Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning165 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Bredde100 mm.
Forbruk og spenning
Spænding48V
Forbrug5 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.