System Shift Basic Spot S - Retningslampe, 55x100x160mm, 6W, 3000K, sort

System Shift Basic Spot S - Retningslampe, 55x100x160mm, 6W, 3000K, sort

System Shift Basic Spot S - Retningslampe, 55x100x160mm, 6W, 3000K, sort


Oplev Funktionalitet og Elegance med System Shift Basic Spot S

For dem, der søger et effektivt og stilrent belysningsvalg, er System Shift Basic Spot S den perfekte løsning. Denne retningslampe kombinerer moderne teknologi med et smukt design, der passer ind i ethvert rum.

Præcise Dimensioner og Design

Med en kompakt størrelse på 160 x 55 x 100 mm, er denne lampe let at installere i selv de mest begrænsede rum. Den minimalistiske sorte finish giver et elegant touch, der nemt kan integreres i enhver indretningsstil.

Imponerende Lyskvalitet

System Shift Basic Spot S leverer en lysstyrke på 300 lumens med en bred spredning på 80 grader. Dette sikrer ikke kun en jævn fordeling, men også et naturligt lys takket være en høj RA værdi på 80-85. Med lyskvaliteten lige i hjertet af designet, fremhæver lampen alle farver på en autentisk måde, hvilket gør den ideel til brug i både private og professionelle rum.

Lysaspekter

  • Effekt: 6W
  • TIlslutning: Tilsluttes til 48V forsyning

Lyset findes i en varm hvid nuance, der skaber en afslappet og behagelig atmosfære. Den varme farvetone er ideel til at skabe en hyggelig og indbydende stemning, perfekt til stuer, soveværelser eller afslapningsområder.

Smart Teknologi og Holdbarhed

Spot S er designet med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at der ikke er behov for hyppig udskiftning. Med en klassificering på IP20 er den beregnet til indendørs brug og ikke modstandsdygtig over for vand. Dette gør den bedst egnet til tørre områder, hvor den kan skinne uden bekymringer.

Anvendelsesmuligheder

System Shift Basic Spot S er ikke kun en lampe, men en essentiel del af interiøret. Den er ideel til dem, der ønsker at fremvise bestemte områder af deres hjem eller arbejdsplads med intensiveret belysning, uden at det går ud over den overordnede æstetik.

Optimer din belysning med en lampe, der leverer både funktionalitet og skønhed. Lad System Shift Basic Spot S blive et centralt element i din belysningsløsning, hvor elegant design møder avanceret teknologi.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

21727 (sp.21727)

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

Produkt data


Lys
Lysstyrke300 lumens
Spredning80 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensjoner
Højde55 mm.
Bredde160 mm.
Dybde100 mm.
Forbruk og spenning
Spænding48V
Forbrug6 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.