V-Tac 6W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac 6W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65 v-tac

V-Tac 6W Solcelle projektør LED - Sort, inkl. solcelle, fjernbetjening, indbygget batteri, IP65

V-Tac 6W LED Solcelle projektør - Sort, en praktisk og energieffektiv løsning til udendørs belysning. Denne projektør inkluderer en solcelle og fjernbetjening og er designet til at modstå alle vejrforhold med sin IP65 vurdering. Den har også en praktisk timerfunktion, der giver dig mulighed for at indstille den til at slukke automatisk efter en bestemt periode. Med en fuld opladningstid på kun 4-6 timer kan denne projektør levere 12 timers lys. Den leveres også med en 3 meter lang ledning, der giver dig fleksibilitet til at placere den, hvor du har brug for den.

  • Inkluderer solcelle, fjernbetjening og indbygget batteri
  • IP65 vurdering sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for vejrforhold
  • Indbygget timerfunktion giver mulighed for automatiseret slukning
  • Fuld opladning på 4-6 timer giver 12 timers lys
  • 3 meter lang ledning giver fleksibel placering
Mål på solcellepanel: 260x174 mm
Mål på projektør: 190x170x55 mm


Effektivt og miljøvenligt lys med V-Tac 40W LED Solcelle projektør

Denne praktiske solcelle projektør fra V-Tac er den ideelle løsning til at bringe lys til udendørsområder uden behov for tilslutning til det elektriske netværk. Med en effekt på 6W og en lysstyrke på 400 lumens sørger den for at skabe en behagelig og tilstrækkelig belysning til mange forskellige formål. Projektøren er udstyret med en indbygget solcelle, som gør det muligt at oplade et integreret batteri, der sikrer kontinuerlig drift, selv når solen ikke skinner.

Den ergonomiske design på projektøren gør den nem at montere og justere, hvilket gør den ideel til belysning af haver, terrasser, indkørsler, gangstier eller andre udendørsområder. Projektøren er udført i et holdbart sort kabinet, der er IP65-klassificeret, hvilket betyder at den er støvtæt og er beskyttet mod vandstænk og regn, hvilket sikrer en pålidelig og langtidsholdbar ydeevne under alle vejrforhold.

En af fordelene ved denne solcelle projektør er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den en naturlig lysfarve, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Den neutrale hvide kulør på 4000K giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, hvor belyste emner fremstår helt naturlige uden blå eller gule toner i lyset.

Denne solcelle projektør har også den fordel, at den spreden lyset med en bred vinkel på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og gør det muligt at belyse et større område med kun en projektør. Med dimensioner på 190 x 170 mm er projektøren kompakt og kan nemt monteres på forskellige steder uden at optage for meget plads.

Udover den indbyggede solcelle og batteri, leveres projekteren også med en fjernbetjening, der giver brugeren mulighed for at tænde og slukke for lyset og justere lysstyrken efter behov. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og gør det nemt og bekvemt at betjene projektøren.

Samlet set er V-Tac 40W LED Solcelle projektør et effektivt og miljøvenligt alternativ til traditionelle udendørsbelysning. Dens solcelledrevne design, holdbare konstruktion og høje lyskvalitet gør den til et pålideligt valg for enhver, der ønsker at skabe lys i udendørsområder på en økonomisk og bæredygtig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

12131 ( VT-40W)

  • Neutral

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
Højde170 mm.
Bredde190 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Forbrug6 W
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.