Restsalg: LEDlife grå skinnespot 31W - Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

Restsalg: LEDlife grå skinnespot 31W - Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset ledlife

Restsalg: LEDlife grå skinnespot 31W - Philips COB, Flicker free, RA90, 3-faset

LED skinnespot i grå hus til 3-faset skinnesystem.

Flicker free - Lyset er uden flimmer.

100 lumen / Watt.

Højeste lyskvalitet med RA >90.

Med højkvalitets Philips COB LED chip.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.

Spredning: 38 grader.

Varm hvid (3000K) der er perfekt til butik.


LEDlife grå skinnespot 31W

LEDlife grå skinnespot 31W er en effektiv og kraftfuld LED-lyskilde, der er designet til at erstatte en 85W traditionel lyskilde. Med en lysstyrke på imponerende 3000 lumens giver denne skinnespot et klart og skarpt lys, der er ideelt til både indendørs og udendørs belysning.

Denne skinnespot tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og nem. Den har en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at skulle udskifte pæren.

Lyskvaliteten på LEDlife grå skinnespot 31W er i topklasse med en RA værdi på imponerende 90-95. Dette sikrer et levende og naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og sprudlende måde. Den ekstra høje lyskvalitet gør denne skinnespot velegnet selv til de mest krævende situationer.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne skinnespot er, at den er flicker free, hvilket betyder at lyset er flimmerfrit. Dette gør den ideel til personer og dyr, der er følsomme over for flimmer, samt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser.

Med en forventet levetid på op til 50.000 timer og minimalt fald i lysstyrken, kan du være sikker på at LEDlife grå skinnespot 31W vil lyse i lang tid fremover. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt effektiv køling, garanterer denne skinnespot en lang levetid og pålidelig drift.

Denne skinnespot fås i en neutral hvid kulør (4000K), som giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekte.

Med dimensionerne 155 x Ø100 mm er denne LED skinnespot kompakt og stilfuld, hvilket gør den velegnet til en lang række belysningsbehov. Uanset om du har brug for belysning i hjemmet, på kontoret eller i butikken, vil LEDlife grå skinnespot 31W være et pålideligt og effektivt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

3471 (track.PHI.31W.grey)

  • Neutral
  • 38°
  • Grå
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke3000 lumens
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde155 mm.
Diameter100 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug31 W
Erstat85 W
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.