14W/m RGBIC LED strip sæt - 10m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller og strømforsyning

14W/m RGBIC LED strip sæt - 10m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller og strømforsyning

14W/m RGBIC LED strip sæt - 10m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller og strømforsyning

10 meter RGBIC LED strip 24V IP67.

Færdigt sæt med kombineret controller og strømforsyning.

Kan styres via app og fjernbetjening.


Kan klippes for hver hele meter.

RGBIC strip hvor det er muligt at indstille strippen til at lyse forskellige farver på samme tid.

Styres via fjernbetjening eller app til din smartphone, hvor du kan vælge mellem mange forskellige lysspil.



14W/m RGBIC LED strip sæt, 10m, IP67, 60 LED pr. meter, 24V, inkl. controller

Dette RGBIC LED strip sæt er perfekt til at skabe farverigt og stemningsfuldt lys i dit hjem eller erhvervsmiljø. Med en effekt på 14W pr. meter og 60 LED pr. meter, får du en kraftig og intens belysning. Stripsettet er 10 meter langt og kan skæres i ønskede længder for at tilpasse sig din specifikke belysningsopgave.

LED strippen tilsluttes let til en 24V strømforsyning, hvilket sikrer en stabil og pålidelig strømforsyning til lyset. Med dimensionerne 17 x 7 mm er LED strippen kompakt og nem at installere i forskellige rum og miljøer.

Med en høj spredning på 120 grader sikrer LED strippen en jævn fordeling af lyset, hvilket gør den velegnet til både direkte belysning og som baggrundsbelysning. Uanset om du ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære i stuen, oplyse skabe i køkkenet eller skabe et festligt look i festlokaler, er denne LED strip et ideelt valg.

LED strippen er IP67-klassificeret, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugt og støv. Dog skal det bemærkes, at den ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid. Dette gør LED strippen ideel til anvendelse både indendørs og udendørs, som for eksempel i badeværelser, køkkener, haveanlæg og udestuer.

I dette RGBIC LED strip sæt følger også en controller, hvilket gør det nemt at styre og justere belysningen. Med controlleren kan du skifte mellem forskellige farver, indstille lysstyrken og vælge forskellige lysmønstre og effekter, så du kan tilpasse belysningen efter dine præferencer og behov.

Skab en farverig og atmosfærisk belysning med dette 14W/m RGBIC LED strip sæt. Uanset om det er til festlige lejligheder eller som almindelig belysning i dit hjem eller erhvervsmiljø, vil dette LED strip sæt tilføje stil og personlighed til ethvert rum.

12297 (IP67.60.RGBIC.24V.10m.set)

Produkt data


Lys
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde7 mm.
Bredde17 mm.
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug12 W