Outlet: DIOSPOT 30 ONE, sort rund 6W, 320lm, 38°

Outlet: DIOSPOT 30 ONE, sort rund 6W, 320lm, 38°

Outlet: DIOSPOT 30 ONE, sort rund 6W, 320lm, 38°

Pæren leveres med en lysstyrke på 320 lumen, og en spredning på 38 grader. Dæmpning af denne pære er muligt, pæren har et forbrug på 6 watt. Kuløren på lyset er 2700K, se beskrivelse længere nede. RA værdien er >= 90

IP44

 


Lyset 
Kulør2700K
DæmpbarJa
Lysstyrke320 lumens
Spredning38 grader
RA>= 95
Dimensioner
Højde32 mm.
Udvendig diameter88 mm.
Max. lofttykkelse30 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6 W


Stilfuld og Effektiv Belysning til Dit Hjem

Opdag den perfekte kombination af elegance og effektivitet med denne sorte, runde downlight. Med en effekt på 6W og tilslutning til 230V forsyning, er denne lampe designet til at passe perfekt ind i ethvert moderne interiør.

Funktioner og Fordele

  • Effekt: 6W
  • Lysstyrke: Med en imponerende lysstyrke på 320 lumens, giver denne lampe tilstrækkelig lyskraft til at oplyse enhver del af dit hjem.
  • Lysspredning: Et fokuseret lys på 38 grader sikrer en kontrolleret lysfordeling, ideel til at fremhæve specifikke områder i dit hjem.
  • Lyskvalitet: Med en exceptionel RA værdi på 95-99, leverer denne lampe et levende og naturligt lys, der viser farver præcist og smukt, velegnet selv for dem, der kræver den højeste belysningskvalitet.
  • Dæmpbarhed: Muligheden for at dæmpe lyset giver dig kontrol over atmosfæren i dit rum, perfekt til alt fra hyggelige stunder til praktiske opgaver.

Kompromisløs Kvalitet

Med denne lampe behøver du ikke gå på kompromis med stil eller funktion. Dens smukke sorte finish og runde design gør den til et sofistikeret valg, der passer ind i både minimalistiske og mere traditionelle indretningsstile.

Den høje RA værdi garanterer ikke kun præcis farvegengivelse, men sikrer også, at alle detaljer i dit hjem bliver belyst på den mest fordelagtige måde. Denne kvalitet er grundlaget for en komfortabel og æstetisk tiltalende oplevelse i ethvert rum.

Anvendelighed

  • Perfekt til at belyse kunstværker, arbejdsområder eller at skabe fokus i specifikke dele af et rum.
  • Velegnet til både private hjem og kommercielle indstillinger, hvor stil og lyskvalitet skal gå hånd i hånd.

Med sin dæmpbare funktion kan lyset justeres fra funktionel klarhed til blød hyggebelysning, hvilket gør det ideelt til alle dagens øjeblikke. Opgrader din belysning med denne intelligente løsning og mærk forskellen i atmosfæren i dit hjem.

8948 (767874)

Produkt data


Lys
DæmpbarJa
Lysstyrke320 lumens
Spredning38 grader
RA>= 95
Dimensjoner
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug6 W