Outlet: Downlight IP44, 35W, 60 grader - Ø:19,8 cm, kipbar

Outlet: Downlight IP44, 35W, 60 grader - Ø:19,8 cm, kipbar

Outlet: Downlight IP44, 35W, 60 grader - Ø:19,8 cm, kipbar



Outlet Downlight - Din Ideelle Belysningsløsning

Transformér atmosfæren i dine rum med den elegante og effektive Outlet Downlight. Denne lampe er designet til at levere exceptionel belysning, uanset hvor du vælger at installere den.

Nøglefunktioner

  • Effekt: 35W
  • Spænding: Tilsluttes direkte til 230V forsyning
  • Lysstyrke: 3000 lumens
  • Lysvinkel: 60 grader spredning
  • Farvegengivelse: RA værdi på 85-90
  • Kipbar: Tilpas retningen efter behov
  • Beskyttelsesklasse: IP44
  • Dimensioner: 130 mm højde og Ø 198 mm
  • Lyskilde: Integreret, hvilket sikrer optimal ydeevne

Design og Kvalitet

Med en IP44 beskyttelsesklasse er dette downlight perfekt til brug i badeværelser og andre fugtige miljøer. Dens stilfulde og tidløse design passer nemt ind i både moderne og klassiske indretninger.

Belysningskvaliteten, med en RA værdi på 85-90, sikrer et lys der autentisk bringer alle farver i rummet til live. Dette gør den til en fremragende løsning til områder, hvor præcis farvegengivelse er vigtig.

Fleksibilitet og Effektivitet

Den kipbare funktion gør det muligt at justere lysets retning efter dine behov, hvilket fremmer en alsidig anvendelse af lampen. Med sine 3000 lumens leverer denne downlight en stærk og jævn belysning, der dækker ethvert rum effektivt, mens den 60 graders spredning sikrer en bred lysspredning.

Den integrerede lyskilde betyder, at du ikke behøver bekymre dig om udskiftning af pærer, hvilket reducerer vedligeholdelse og sparer tid og penge i det lange løb.

Anvendelses muligheder

Outlet Downlight er ideel til anvendelse i private hjem, kontorer, butikker og offentlige steder, hvor pålidelig og flot belysning er et krav. Den er nem at installere og kan let integreres i forskellige belysningsinstallationer.

Med Outlet Downlight får du ikke blot en belysningsløsning, der er effektiv og energi besparende, men også en lampe, der forbedrer æstetikken og funktionaliteten i dine rum.

2388 (down.35W.60dg)

Produkt data


Lys
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
DæmpbarNej
Lysstyrke3000 lumens
Spredning60 grader
RA>= 85
Dimensjoner
Dybde130 mm.
Diameter198 mm.
MaterialeAluminium
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug35 W
EnergimærkeF (A-G)