V-Tac 8W/m LED strip - 5m, IP20, 24V, 120 LED pr. meter

V-Tac 8W/m LED strip - 5m, IP20, 24V, 120 LED pr. meter v-tac

V-Tac 8W/m LED strip - 5m, IP20, 24V, 120 LED pr. meter

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

Husk transformator f.eks. denne.


LED Strip med høj lysstyrke og jævn fordeling af lys

V-Tac 8W/m LED strip er en alsidig og effektiv løsning til belysning, der passer til en lang række formål. Med en effektforbrug på 8W pr. meter giver denne LED strip dig en lysstyrke på imponerende 800 lumens pr. meter. Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både indirekte belysning, dekorative formål og funktionel belysning.

Indbydende lyskvalitet med valgmuligheder

Med en RA værdi på 80-85 leverer denne LED strip en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Du kan vælge imellem tre forskellige kulører, der hver har sine egne fordele. Varm hvid (3000K) skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, Neutral hvid (4000K) er perfekt til arbejdsmiljøer med naturligt lys, mens Kold hvid (6500K) er velegnet til specielle formål som malerkabiner og akvarier.

Fleksibel og dæmpbar belysning

Med sine dimensioner på 3 mm er denne LED strip let at installere og kan tilpasses efter behov. Den er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger og justere lysstyrken efter behov. Vær opmærksom på, at denne LED strip har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Den er derfor bedst egnet til indendørs brug i tørre omgivelser.

Med V-Tac 8W/m LED strip får du en pålidelig og energieffektiv belysningsløsning, der kan tilpasses til forskellige formål og miljøer. Uanset om du ønsker en hyggelig stemning derhjemme, effektiv belysning på arbejdspladsen eller specielt lys til særlige formål, kan denne LED strip opfylde dine behov.

20089 (VT-2835.3mm)

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6500K
DæmpbarJa
Lysstyrke800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
FatningLED Strip
Bredde3 mm.
Forbruk og spenning
Spændingsinterval24V
Forbrug8 W
EnergimærkeF (A-G)