V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED v-tac

V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip - 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Enkeltfarvet rav farve COB LED strip IP67 med 320 LED'er per meter.

COB LED uden synlig afstand mellem LED dioderne. Dette får lyset til at fremstå som en uafbrudt streng.


Kan klippes for hver ca. 6,3 cm.

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres, hvis strippen skal anvendes på porøse, ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.


```html

V-Tac Rav farve 10W/m COB-LED strip, 5m, IP67, 320 LED pr. meter, 24V, COB LED

Denne 10W/meter LED Strip fra V-Tac er en fantastisk tilføjelse til enhver belysningsløsning. Med muligheden for at tilslutte den til en 24V strømforsyning, er den ideel til brug i hjemmet, butikken eller andre steder, hvor du har brug for et pålideligt og kraftfuldt lys.

Den har en imponerende høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et stort område. Dette gør den perfekt til områder, hvor du ønsker en ensartet belysning uden nogen mørke pletter.

Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at lyset fra denne LED Strip giver en høj lyskvalitet. Denne værdi sikrer, at farver vises naturligt og ægte, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af anvendelser.

En ekstra funktion, der gør denne LED Strip endnu mere alsidig, er dens evne til at dæmpes. Dette gør det muligt at justere lysstyrken efter behov, hvilket kan være nyttigt i situationer, hvor du ønsker at skabe en bestemt stemning.

Med dimensioner på 8 x 5 mm passer denne LED Strip nemt ind i forskellige installationer, og med dens IP67 vandtætte rating, kan den bruges både indendørs og udendørs. Dog bør den ikke lægges under vand i længere tid.

```

20099 (VT-COB 320.Amber)

  • Gul
V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
KulørGul
DæmpbarJa
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensjoner
FatningLED Strip
Højde5 mm.
Bredde8 mm.
Forbruk og spenning
Spænding24V
Forbrug10 W