Outlet: LEDlife 40W pære til gadelamper - 150lm/w, Erstatning for 120W Metalhalogen, IP66 vandtæt, E40

Outlet: LEDlife 40W pære til gadelamper - 150lm/w, Erstatning for 120W Metalhalogen, IP66 vandtæt, E40 ledlife

Outlet: LEDlife 40W pære til gadelamper - 150lm/w, Erstatning for 120W Metalhalogen, IP66 vandtæt, E40

Perfekt til store gadelamper, hvor der er behov for kraftigt lys i alle retninger.

Giver god lysfordeling med LED hele vejen rundt og på toppen.

Leverer hele 150lm/w

Meget kompakt pære i forhold til den høje ydelse.


Effektiv LED pære til gadebelysning

Oplev høj effektivitet med en 40W LED pære, designet specielt til gadelamper. Denne pære er en ideel erstatning for traditionelle 120W Metalhalogen belysningsløsninger, hvilket sikrer betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lysstyrken.

LED pæren er udstyret med en E40 fatning, hvilket gør den nem at installere i eksisterende armaturer, og den tilsluttes direkte til en 230V forsyning. Med en imponerende lysstyrke på 6000 lumens samt en bred lysfordeling på 280 grader, opnår du en jævn og kraftfuld belysning, der dækker et stort område.

Lyskvalitet i særklasse

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, leverer denne LED pære et naturligt lys, der sikrer, at alle farver fremstår klare og autentiske. Dette gør den velegnet til både offentlige og private udendørsområder, hvor naturlig belysning er prioriteret.

Lang levetid og driftssikkerhed

Den anvendte LED teknologi af højeste kvalitet garanterer en lang og sikker drift med en forventet levetid på op til 50.000 timer. Et professionelt konstrueret driver-system og en effektiv køleløsning sikrer et minimalt fald i lysstyrke over tid, hvilket gør denne pære til et pålideligt valg i mange år.

Lyskulør og anvendelse

Pæren tilbydes i neutral hvid (4200K), som er kendt for at skabe det perfekte og effektive arbejdsmiljø uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige. Dette gør den ideel til steder, hvor præcise visuelle forhold er nødvendige.

Robust og vejrbestandig konstruktion

LED pæren er konstrueret til at modstå hårde vejrforhold med sin IP66 vandtæthed. Dette betyder, at den er beskyttet mod støv og kraftige vandstråler, hvilket gør den perfekt til udendørs brug, selv under ugunstige vejrforhold. Bemærk, at pæren ikke er designet til at blive nedsænket i vand for længere tid.

Dimensioner

  • Længde: 198 mm
  • Diameter: Ø148 mm

Med denne LED løsning sikrer du en god og effektiv belysning til en lang række udendørs applikationer, fra stier og parker til parkeringspladser og kajområder. Skift til LEDlife for pålidelig, langvarig og energibesparende belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Vi anbefaler at måle lampen, for at sikre at der er plads til pæren.
 

2919 (LL.40W.ST.E40)

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Neutral hvid kulør4200K
Lysstyrke6000 lumens
Spredning280 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
FatningE40
Højde198 mm.
Diameter148 mm.
MaterialeAluminium+PS
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug40 W
Erstat120 W
EnergimærkeD (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.