Restsalg: 12W/m CCT LED strip - 5m, IP20, 240 LED pr. meter, 12V, RA90

Restsalg: 12W/m CCT LED strip - 5m, IP20, 240 LED pr. meter, 12V, RA90

Restsalg: 12W/m CCT LED strip - 5m, IP20, 240 LED pr. meter, 12V, RA90

Oplev den ultimative belysningsløsning med denne 12W/m CCT LED strip - 5m, IP20, 240 LED pr. meter, 12V, RA90, der tilbyder alsidig og høj kvalitet belysning til ethvert rum.

  • CCT justerbar kulør: Juster farvetemperaturen fra 2700K (varm hvid) til 6500K (kold hvid) for at skabe den perfekte stemning.
  • Høj lysstyrke: Med 240 LED'er per meter får du en jævn og kraftig lysfordeling, perfekt til både dekorativ og funktionel belysning.
  • Fremragende farvegengivelse: RA90 sikrer, at farverne i dit rum fremstår naturlige og levende, hvilket er ideelt til detail-, bolig- og kontormiljøer.
  • Fleksibelt design: Den 5 meter lange LED strip kan nemt tilpasses og monteres, så den passer perfekt til dine behov.
  • Lav spænding: 12V driftsspænding gør installationen sikker og energieffektiv.


Effektiv og alsidig LED strip til forskellige belysningsbehov

Denne 12W/m CCT LED strip er en ideel løsning til både privat og kommerciel belysning. Med en længde på 5 meter og fleksibel installation muliggør denne LED strip nem montering på forskellige overflader og i forskellige rum.

Perfekt til at skabe stemningsfuldt lys

Med 240 LED pr. meter og en imponerende lysstyrke på 1200 lumens er denne LED strip i stand til at levere en behagelig og jævn belysning. Den høje spredning på 120 grader sikrer, at lyset fordeles ensartet og dækker et stort område. Dette gør den ideel til at skabe stemningsfuldt lys i stuer, køkkener, kontorer og øvrige rum.

Fleksibel strømforsyning og let at installere

Denne LED strip tilsluttes nemt til en 12V strømforsyning, hvilket gør den energibesparende og let at integrere i eksisterende installationer. Takket være dens IP20 rating er den velegnet til indendørs brug, men ikke egnet til vådrum eller steder med høj luftfugtighed.

Høj farvegengivelse og lang levetid

Med en farvegengivelsesindeks på RA90 kan denne LED strip præsentere farverne naturtro og levende. Dette gør den ideel til steder, hvor farvernes nøjagtighed er vigtig, som f.eks. i detailbutikker, kunstatelierer eller makeuprum. Samtidig har LED teknologien en lang levetid, hvilket reducerer behovet for hyppig udskiftning og sikrer vedvarende lyskvalitet over tid.

Sammenfattende er denne 12W/m CCT LED strip en pålidelig og effektiv belysningsløsning med alsidige anvendelsesmuligheder. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning derhjemme eller optimere arbejdsbelysningen på kontoret, vil denne LED strip opfylde dine belysningsbehov på en pålidelig og energibesparende måde.

7098 (HL197013)

Produkt data


Lys
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
Dimensjoner
Forbruk og spenning
Spænding12V
Forbrug12 W