Outlet: LEDlife 150W strømforsyning - 24V DC, 6,25A, flicker free, IP20 indendørs

Outlet: LEDlife 150W strømforsyning - 24V DC, 6,25A, flicker free, IP20 indendørs ledlife

Outlet: LEDlife 150W strømforsyning - 24V DC, 6,25A, flicker free, IP20 indendørs

LEDlife 24V strømforsyning 150W.

Aflastning i begge ender, så ledningerne holdes på plads.

24V DC.
Input: 230V.
Perfekt til LED strips og 24V lamper.
Automatisk sikring ved fejlstrøm, så den slår fra ved kortslutning, overspænding eller for meget strøm.

Strømforsyningen er udviklet til brug med LED, ved anden brug kan funktionaliteten ikke garanteres.


Effektiv Strømforsyning til LED Belysning

Udviklet til at styrke og forbedre dine LED belysningsløsninger, denne LEDlife 150W strømforsyning er en betroet kilde til stabil energi. Med en effekt på 150W og mulighed for tilslutning til 230V forsyning, leverer den en konstant 24V DC udgang, hvilket sikrer optimal ydeevne og lysstyrke i dine LED produkter.

Ideal til Professionelle Og Følsomme Miljøer

En af de største fordele ved dette produkt er, at det er flicker free. Flicker-free teknologi betyder, at belysningen er flimmer fri, hvilket gør det ideelt til miljøer, hvor personer eller dyr er følsomme over for lysflimmer. Denne funktion er også afgørende for professionelle opgaver som foto- og videooptagelser, hvor ensartet lys er nødvendigt for at opnå de bedste resultater.

Bæredygtighed Og Sikkerhed i Design

Med dimensioner på 30 x 22 x 330 mm, er denne strømforsyning kompakt og let at integrere i forskellige installationer. Selvom den er IP20-klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, er den perfekt til indendørs brug i tørre omgivelser.

Langvarig Ydeevne og Pålidelighed

Produktet er støttet af en 3 års producentgaranti, hvilket bevidner om dets holdbarhed og kvalitet. Du kan være sikker på, at dette produkt ikke kun vil opfylde dine nuværende belysningsbehov, men også vil være en bestanddel af dine fremtidige projekter med pålidelig ydeevne.

  • Effekt: 150W
  • Input Spænding: 230V
  • Output Spænding: 24V DC
  • Strømniveau: 6,25A
  • Dimensioner: 30 x 22 x 330 mm
  • Flicker Free: Ja
  • IP-klassificering: IP20
  • Producentgaranti: 3 år

Vælg denne LEDlife strømforsyning for en problemfri og effektiv drift af dine indendørs LED belysningssystemer. Ikke alene er den nem at installere, men den garanterer også et pålideligt og konstant energiflow til alle dine lysbehov.

4488 (LL-SS150-24)

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
DæmpbarNej
Dimensjoner
Højde22 mm.
Bredde30 mm.
Dybde330 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug150 W