LEDlife 30W hvid skinnespot, Philips LED - 100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset

LEDlife 30W hvid skinnespot, Philips LED - 100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset ledlife

LEDlife 30W hvid skinnespot, Philips LED - 100 lm/W, RA 90, 36 grader, 3-faset

Oplev enestående belysning med LEDlife 30W hvid skinnespot, udstyret med Philips LED-teknologi, der sikrer høj lysstyrke og fremragende farvegengivelse.

  • Kvalitetslys: Med RA90 sikrer denne skinnespot, at farver gengives korrekt og levende.
  • Effektiv belysning: Den 20W LED-teknologi giver en kraftig og energieffektiv belysning, der reducerer strømforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrken.
  • Optimal lysvinkel: Med en lysvinkel på 36 grader kan du præcist rette lyset, hvor du har brug for det, hvilket gør den ideel til både accentbelysning og generel belysning.
  • Nemmere installation: Designet til at passe i standard 3-faset skinner, hvilket gør installationen enkel og problemfri.
  • Philips LED: Pålidelig kvalitet og lang levetid takket være Philips LED-teknologien, som sikrer minimal vedligeholdelse og maksimal ydeevne.

Passer til standard 3-faset (4 wire) skinner, samt Global skinner og IKEA Skeninge.


Imponerende Belysningsløsning til Professionelle Miljøer

LEDlife 30W hvid skinnespot byder på en ekstraordinær kombination af effektivitet og kvalitet, der er designet til at opfylde kravene i både industrielle og kommercielle miljøer. Denne skinnespot er udstyret med den nyeste teknologi fra Philips LED, hvilket sikrer topmoderne belysning med en maksimal lysstyrke på 3000 lumens.

Overlegen Lyskvalitet

Med en RA-værdi på 90-95, tilbyder skinnespottet en ekstra høj lyskvalitet, der gengiver farver på en levende og naturlig måde. Dette gør det ideelt til anvendelser, hvor præcision og farvegengivelse er afgørende, som f.eks. i detailhandel, gallerier eller udstillingslokaler.

Effektivt og Bæredygtigt Design

Dette spotsystem er ikke kun kraftfuldt med en effekt på 30W, det er også designet til at være energieffektivt med en imponerende effektivitet på 100 lm/W. Dette sikrer, at du får mest muligt lys for energien og reducerer dine driftsomkostninger.

Fokuseret og Kontrolleret Belysning

Det fokuserede lys med en spredningsvinkel på 36 grader gør det nemt at kontrollere, hvor lyset falder. Dette er ideelt til situationer, hvor præcis belysning er nødvendig for at fremhæve bestemte områder eller genstande.

Holdbar og Langvarig

Med en designlevetid på op til 50.000 timer takket være brugen af høj kvalitets LED og en robust driver, lover dette skinnespot en driftssikker oplevelse. Den solide konstruktion og gode køling sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. En 5 års producentgaranti understreger produktets pålidelighed og holdbarhed.

Fleksible Lysmuligheder

Med muligheden for at vælge mellem to forskellige lyskulører, kan du tilpasse belysningen til dine specifikke behov:

  • Varm hvid (3000K): Perfekt til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære, der inviterer til komfort og afslapning.
  • Neutral hvid (4000K): Ideel til arbejdsmiljøer, hvor klarhed og præcision er nødvendigt. Lysets neutrale tone gør det perfekt til kontorlandskaber og arbejdsstationer, hvor naturlig farvegengivelse er vigtig.

Enkelt og Elegant Design

Med dimensionerne 160 x Ø78 mm, har denne skinnespot et kompakt og diskret design, der passer ind i enhver arkitektonisk stil. Den integrerede lyskilde sikrer en enkel installation og minimal vedligeholdelse.

Gør LEDlife 30W hvid skinnespot til dit foretrukne valg, når det kommer til at opnå professionel, effektiv og pålidelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

21255 (30W.track.wh.36dg.3F)

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

LEDlife

LEDlife er et dansk kvalitetsbrand der har været med fra da LED bølgen startede og har mere end 7 års erfaring i LED produkter. LEDlife har egen produktion af deres LED produkter.
LEDlife er især kendt for LED rør til T5 armaturer, LED rør med dæmpning, produkter med 1-10V dæmpning, skinnespots og specialprodukter..

Produkt data


Lys
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
DæmpbarNej
Lysstyrke3000 lumens
Spredning36 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensjoner
Højde160 mm.
Diameter78 mm.
Forbruk og spenning
Spænding230V
Forbrug30 W
EnergimærkeB (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.