V-Tac væglampe - IP44 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde

V-Tac væglampe - IP44 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde v-tac

V-Tac væglampe - IP44 udendørs, GU10 fatning, uden lyskilde

Væglampe i høj kvalitet.

Lavet i rustfrit stål.

Passer til GU10 spots.



Elegant og Effektiv Belysning til Udendørs Brug

Oplev en ny standard inden for udendørs belysning med denne raffinerede V-Tac væglampe. Designet til at levere både stil og funktionalitet, er denne væglampe den ideelle løsning til at oplyse din boligfacade, have eller terrasse. Takket være den enkle og moderne æstetik passer lampen perfekt ind i enhver udendørs indretning.

Robust Design

Med sine dimensioner på 85 x 118 x 93 x Ø59 mm tilbyder væglampen en kompakt og robust konstruktion, der gør den ideel til udendørs omgivelser. Den er lavet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid og minimal vedligeholdelse. Takket være IP44 klassificeringen er lampen modstandsdygtig over for fugtig luft og vandstænk, hvilket gør den til et pålideligt valg selv under udfordrende vejrforhold.

Nem Installation og Brug

Væglampen er designet til nem installation og tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør den utrolig praktisk at sætte op. Den benytter en GU10 fatning, hvilket giver dig mulighed for at vælge forskellige typer af GU10 lyskilder alt efter behov og præference. Bemærk, at lampen leveres uden lyskilde, hvilket giver dig fleksibiliteten til at vælge den pære, der passer bedst til dit ønskede lysniveau og farvetemperatur.

Fordele ved V-Tac Væglampe

  • Sikkerhed og Holdbarhed: Med IP44 klassificeringen er lampen beskyttet mod både fugt og vandstænk, hvilket øger dens levetid betydeligt.
  • Fleksibilitet: Den almindelige GU10 fatning betyder, at du kan vælge mellem et bredt udvalg af lyskilder og dermed tilpasse lysstyrken efter dine behov.
  • Stilfuldt Design: Den tidløse og moderne æstetik sørger for, at lampen komplementerer ethvert udendørs miljø.
  • Nemme Installation: Tilslutning til 230V strøm gør installationen hurtig og ukompliceret.

Ideel Anvendelse

V-Tac væglampen er perfekt til en bred vifte af udendørs belysningsbehov. Den fungerer fremragende langs indkørsler, på terrasser, ved hoveddøren eller i haveområder, hvor både sikkerhed og æstetik er i højsædet. Med sin diskrete størrelse blander den sig naturligt ind, samtidigt med at den tilbyder overdådig belysning.

Gør din udendørs belysning både effektiv og stilfuld med V-Tac væglampe. Med dens alsidighed og holdbare design får du en lampe, der ikke bare lyser op i mørket, men også pynter på dine udendørsarealer.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Videopræsentation:

2529 (VT-7621)

V-Tac - Kendt for høj kvalitet og bredt sortiment

V-Tac har hovedsæde i London og er den 3. største LED producent i Europa.
Et tæt samarbejde med Samsung er med til at skabe innovative produkter i et flot design og høj kvalitet efter europæiske krav og standarder.

Produkt data


Lys
Dimensjoner
FatningGU10
Højde118 mm.
Bredde85 mm.
Dybde93 mm.
Diameter59 mm.
MaterialeRustfrit stål
Forbruk og spenning
Spænding230V